Rakas Joulupukki. Lapseni kirjoittivat sinulle jo paperiversiona lahjatoivomukset ja veimme kirjeen tontuille postilaatikkoon. Onkohan toivomukset tulleet perille? Olen miettinyt, että sinun kannattaisi siirtyä digiaikaan ja vaatia toivomuksia sähköisesti. Se olisi huomattavasti kustannustehokkaampaa ja luultavasti myös sinulle helpompaa. Itse en saanut 3-vuotiaan tekemästä lahjalistasta edes mitään selvää. Vaikeata oli myös tulkita 1-vuotiaan lahjatoivetta, sillä kysyttäessä, hän osoitti lehtisestä Tuomas Kyrön tuotantoa. Toisaalta se on pienelle mielensäpahoittajalle ihan looginen valinta? Vai haluaako hän karvalakin?

Toivottavasti kuitenkin luet blogiani, sillä tässä muutama toive: 

 

Toive 1. Taikahiekan muovailuun soveltuva alusta.

 

 

Toive 2. Turkasen paljon uusia juomalaseja. Luultavasti jotain muuta mallistoa, koska näistä lapset tuntuvat haluavan eroon.

 

 

Toive 3. Laastareita. 

 

 

Toive 4. Yksi poni.

 

 

Toive 5. Leluja ei tarvitse yhtään lisää. Eikä sitä taikahiekkaa.

 

 

Toive 6. Viimeisenä toivoisin kärsivällisyyttä. 

 

Toivonko liikoja? Mitä te lukijat toivotte? Entä pitäisikö pukin siirtyä digiaikaan? Uhkaako digitalisaatio tonttujen työpaikkoja? Ja miten käy tonttuovien? 

Kommentit (2)

Tired and exhausted since 2016

Jos yhtään lohduttaa meillä on ihan sama uhmailun meininki. Tänää tyttö suuttui siitä kun joutui istumaan rattaissa enkä jaksanut siis kantaa kotiin päiväkodista(3 km!) sai myös hepulin kun ulkona ei voinutkaan olla ilman lakkia ja en antanut juoda koiran kupista vettä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Vauvavuosista selvinnyt,
uhmaikäisten koettelema.

Teemat

Instagram