Tämä äiti siis otsikon mukaisesti vietti vauva vapaata Vappua. Mulla oli hauskaa vaikka ikävöinkin pientä poikaani usemman kerran illan aikana. Enkä varmasti myönnä, että taisin myös kyynelehtiä onnesta useamman kerran. Mun vappu oli siis tehty kahdesta upeasta naisesta, kesäisistä juomista, musiikista ja tanssimisesta. Ihan mieletön ilta näin lähemmäs vuoden tauon jälkeen. Ja olen todella kiitollinen näistä kahdesta upeasta naisesta, en tiedä miltä elämä tällä hetkellä tuntuisi ilman näin upeiden ihmisten tukea ja ystävyyttä.

Vappu kyllä meni yhtä nopeasti kuin tulikin. Mulla oli tarkotus tehdä maukkaita ruokia, laittaa kotia vapun näköiseksi tehä joku hyvä soittolista valmiiksi illan reivejä varten. No kuinkas kävikään. Tuhlasin kaiki valmistelu ajat peilin edessä kriiseilyyn. En vaan tiedä mikä tuli. Ahdisti, mutta samalla teki mieli hymyillä leveämmin kuin koskaan. Olin nimittäin aamulla havahtunut, siihen että saan olla itsestäni ylpeä. Synnytyksestä 7- viikkoa ja minä olen laihtunut omasta mielestänikin uskomattoman paljon nimittäin  17 kiloa. Apua, miten iloinen olenkaan!  

Raskausaikana mä pukeuduin vain normi t-paitoihin sekä kahteen mamma malliseen tunikaan, sillä masuni oli valtava. Siis todella valtava näin jälikäteen ajatellen. Valmistautuessa mulle tuli aivan kamala kriisi sovitellessa vaatteita. En edes muistanut omistavani mitään tuollaisia. Mutta silti tunsin itseni aivan omituisen näköiseksi. En tiedä johtuuko se siitä, että en tunnista vartaloani omakseni vielä raskauden jälkeen ollenkaan. No kuin tilauksesta sain  ilmoituksen, että vihdoin tilaamani toppi vapuksi olisikin postissa odottamassa minua. Tästä taisin hormooneissa ja innostuksissani tirauttaa kyyneleenkin, kun luulin ettei se saavukkaan vapuksi. On mullakin "ongelmat", mutta ihan oikeasti mulle tää ilta oli niin tärkeä. Olin odottanu tätä iltaa niin kauan. Mä rakastan olla tyttöjen kanssa, jutella, tanssia, syödä ja ottaa vähän kuplivaa.  Enkä todellakaan halunnut näyttää vauvan puklulla kuorrutetulta äidiltä.  Olenki saanut ihania komentteja sekä onnitteluja täällä somen puolella sekä kasvotusten, kiitos näistä kauniista sanoista jokaikiselle.

Mä jo kauhuissani näin iltaan valmistautuessa, että joku varmasti katsoo mua sellaseilla katsella mistä on helppo päätellä ajatuksensa " mitä tuo täällä tekee, sehän on vastasyntyneen lapsen äiti, sen pitäis olla kotona" Nimittäin täällä tuppukylässä asuessa meitä ihmisiä on moneen rakoon, mutta mitä ihmettä koin iloisia jälleen näkemisiä ja halauksia jopa  teiniaikojen karusti unohdetuilta kavereilta. Ehkä tää ajattelu maailma  "äitinä en ole oikeutettu hauskan pitoon" oli vaan jotain omaa tyhmää ajattelua. Mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Vaikka omalta äidiltä neuvoa kysyessä tunsinkin piston sydämessäni, sillä hän kertoi lähteneensä radalla minun ollessani 7-kuukautta. No onneksi päätin lähteä vaikka tuo pullaposki onkin vasta 7- viikkoinen. Silloin kannattaa lähteä, kun siihen on mahdollisuus. Korot jalkaan ja kädet kattoon,Woop Woop !
Ilta oli kyllä tunteikas. Mä repesin täysin onnesta kun tanssiessa dj tokaisi " ja tämä seuraava kappale on omistettu Tiitu mammalle, Onnea" .. Tuo biisi nyt oli mitä oli mutta fiilis oli super. Voi jestas miten tuollainen pieni kommentti ja toivotus sai mut taas tajuamaan miten upeeta elämä tällä hetkellä onkaan. Vaikka mä olenkin vain tälläinen tavallinen lähiömutsi tuona iltana koin olevani myös tärkeä muillekkin paitsi vauvalleni. Kiitos tästä rakkaat ystäväni.
Vaikka ilta olikin ihana, on vielä ihanempaa palata arkeen pussailemaan tuo punatukkainen poikani puhki.

Toivottavasti teillä lukijoillani oli ikimuistoinen vappu. Olisi myös hauska kuulla miltä teistä äideistä tuo ensimmäinen radalle lähtö ilta tuntui vauvan syntymä jälkeen ? Oliko ilta tunteiden vuoristorataa, niinkuin minulla.

Kommentit (18)

Taas mulla tulee mieleen niin Sofia Ruusila :D oot niin kaunis!

Onhan sillä lapsella isäkin niin en tosiaan tajua miks pitäisi tuntea huonoa omatuntoa jos lähtee kavereiden kans ulos? :D Mä tiedän pari tapausta missä äidit on jo parin viikon päästä radalla... En oo edes ajatellut että siitä vois jotain pahaa joku ajatella? No, ehkä mäkin joskus ymmärrän jos tulen äidiksi joskus :D

Vastaan taas niinkun viimeksi että pidän sofia ruusilaa aivan häkellyttävän kauniina enkä voi käsittää miten joku näkee yhtäläisyyksiä meidän välillä mutta kiitos silti kauniista sanoista :) ja totta, ei niitä vauvoja ilman isiä yleensä ainakaan hankita :D

Kuulosti hauskalta illalta sekä näytät todella upealta! Itseäni jännittää kovasti miltä vartaloni tulee näyttämään synnytyksen jälkeen. Tälläiset postaukset saavat positiiviselle mielelle :)

Oli kyllä tosi hauska ilta pitkästä aikaa. Tavoiten onkin pitää tää blogi positiivisena ja saada hyvä fiilis niin itellensä kun lukijoillekkin :) tuo vartalo juttu on kyllä sellanen mihin ei voi kun antaa aikaa rauhassa palautumiseen :) ja täytyy aina muistaa vaikka masun kohdalle jäikin tyhjä pussi, sain vaihtokaupassa kuitenkin maailman ihanimman asian, oman vauvelin ! :)

Kuulostipa ihanalta sun vauva vapaa vappu, oot kyllä nauttinut! :) mä kun olin ekan kerran ulkona niin kyllä mäkin siellä vetistelin onnellisuuttani :D mulla on ollut ja on vieläkin ongelmia pukeutumisen kanssa, kun eihän tää kroppa siihen vanhaan muutu ja vanhat vaatteet ei näytä samalta päällä kuin ennen :/ jotkut päivät on parempia ja jotkut huonompia niin ettei kaapista löydy muka mitään päälle laitettavaa (kaikissa joku vika) :)

Jäin lukijaks, tosi kiva blogi!:)

Hei jee tervetuloa lukijaksi :) totta, ei tähän uuteen kroppaan heti tietty totu, vaikka se ei vielä läheskään ole sellainen kun olis tavotteena :)