Pitkän odotuksen jälkeen rv 41+3 syntyi meidän pieni kymmenen pisteen prinssimme. 4560 grammaa ja 55 senttimetriä puhdasta rakkautta. Minusta on vihdoin tullut äiti, meistä on tullut perhe ja elämästä ei puutu mitään. Se on täydellinen juuri nyt.
Kymmenen pientä varvasta,
pienen pientä ja somaa.
Kymmenen pientä sormea,
pienen pojan ikiomaa.
Kaksi on silmää, nenä ja suu.
  Oi, kuinka siihen rakastuu.
On kodissa uusi kukka,
  pikkuinen punatukka.

Nyt ollaan kotona ja toivutaan pikkuhiljaa sektiosta. Kerron lisää myöhemmin, nyt pitää keskittyä kotiutumiseen ja päästä vauva-arkeen kiinni. Päivittelen instagramia hieman useammin ja sieltä meidät löytääkin @tiitukatriina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (38)

Anonyymi
8/38 | 

Paljon onnea! Ps. Höh kun oot laittanu instagramin yksityiseks kun sulla on aina hienoi kuvii ja olis kiva seuraa vauvakuvii !

9/38 | 

Sinne tosiaan lisäilen vauvasta kasvokuvia myös joten äidin suojeluvaisto heräsi ja näin pystyn hieman hallinnoimaan sitä :) eihän se muuta vaadi kuin pyyntöä seurailla?

Anonyymi
12/38 | 

Nii ymmärrän kyllä! :) juu eihän se vaatiskaan ku sen pyynnön mutta en tiiä viittiinkö ku ei tunneta.

Anonyymi
14/38 | 

Paljon onnea poikavauvasta, ihana tukka pienellä ! :) Mielenkiinnolla odottelen synnytyskertomusta ( toivoen ettei vauvan koko ollut syynä sektioon, aina niin surettaa kun jos vauvan annetaan kasvaa liian isoksi kun voitaisiin käynnistellä ajoissakin jolloin kokemus oli aivan erilainen. Ja sulla oli niin upea vatsakin että varmasti oli epäily ettei sieltä mikään 2kg ole tulossa! :D Ja siis tarkoitin tuota, vatsa oli mielettömän upea! ) Toivottavasti toipuminen etenisi hyvin! Ihanaa , vauvantuoksista kevään odotusta teille! :)

15/38 | 

Siis enhän mä kaikkia mun seuraajia tunne, mun mielestä on vaan kiva nähdä kasvot ja kuvia mun seuraajista.. Suurin osa onkin nuoria äitejä vauvoineen.. Poistin siis kaikki kenen profiilista ei löydy kasvokuvaa tai pelkkiä mainoskuvia yms. On kiva tietää minkälainen tyyppi meitä seurailee, tietysti onhan tuonne helppo rekisteröityä ja esittää olevansa kuka tahansa, mutta nykyiset seuraajat vaikuttavat hyväntahtoisilta ihmisiltä arjen kuvineen :) eli rohkeasti vain !

26/38 | 

Kiitos sinulle kivasta kommentista :) en tiedä haluanko vielä palata kertaamaan synnytystä, sillä se ei ollut helpoimmasta päästä. Todella vaikea ja pitkittynyt synnytys..Voisin lyhyesti tiivistää sektion syyksi erittäin hitaasti edistyneen kohdunsuun tilanteen.. Mutta nyt taas ajatukset pois synnytys asioista.. Kiitos kehuista

27/38 | 

Mietiskelinkin pariin otteeseen kuluneen viikon aikana, että teillä se on jo varmaan vauveli sylissänne :)

Paljon onnea koko perheelle ja ihanaa vauvantuoksuista arkea!

Anonyymi
29/38 | 

Isosti Onnea maailman suurimmasta lahjasta! Oma lapsi on tärkeintä ja rakkainta elämässä

Toivottaa vakoileva labra-täti :)

32/38 | 

Onnea ihanasta pojasta! :) Löysin juuri blogisi ja jään seurailemaan :) Oli kyllä sinun mahalla kokoa, aivan upea! :D

38/38 | 

Kiva, et eksyit tänne :) kävin lueskelemassa blogias ja liityin lukijaksi :) käyn ajan kanssa lukemassa heti kun ehdin, mielenkiintoiselta vaikutti ja kiva tietää vähän miten muiden isot pienet vauvat kasvaa.. (;

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla