Joulukuussa paikalliseen lastentarvike liikkeeseen tilattu hoitolaukku on vihdoin saapunut ja kotiutin sen alkuviikosta, jippii! Vaunut ovat olleet valmiina syyskuusta lähtien, joten sen rinnalta puuttui enää hoitolaukku. Tässä muutamia ajatuksia mitä pohiskelin ennen laukun valintaa ja ostoa.

Laukun tulisi sopia yhteen vaunujen kanssa. Eli samaa kuosia ja materiaalia vaunujen kanssa, ehdottomasti!

Laukkuun pitäisi mahtua hyvin vauvanhoitotarvikkeet, useammalla erilisellä taskulla/lokerolla, jottei kaikki tavarat olisi pitkinpoikin ( ehkäpä maailman ärsyttävintä). Lyhyesti sanottuna siis käytännöllinen laukku.

Laukun tulisi näyttää hyvälle, jotta voisin käyttää sitä myös tavallisena käsilaukkuna. Kahden laukun kantaminen ei kuullosta järkevälle, varsinkin kuin meillä on hieman matkaa kaupunkiin ja takaisin.

Päätös olis siis helppo. Merkki Emmaljunga ja sävyksi vaniljanvalkoinen.

Emmaljungan valikoimasta päädyin sitten hoitolaukku Delux  Vanilla Leatherette - malliin.
Delux mallin sisältä löytyy useampi kätevä tasku niin laukun sisältä kuin ulkopuoleltakin, erillinen pestävä hoitoalusta, vaippa taskuja, tuttipullolle pussukka termosvuorella (jonka saa kätevästi tarra kiinnityksellä sisävuoreen kiinni), omat lokerot äidinkin tavaroille kuten puhelin, lompakko ja muut tärkeät tavarat.

Ja kyllä onhan tossa miinuspuolikin, arka väri. No täytyy toivoa, että säilyy puhtaana. Ja laukun saatavuus, jokaisesta liikkestä missä kävimme paikanpäällä laukkua kyselemässä se oli loppunut tai vain tilaustuotteena useamman kuukauden odotusajalla... En siis kertaakaan nähnyt tuotetta livenä ennen ostopäätöstä haluamassani sävyssä. Onneksi laukku on juuri sellainen kuin toivoinkin sen olevan. Tykkään !!

Mitäs tykkäätte? Onko muita emmaljunga faneja? Käyttökokemuksia?

Terkuin Tiia & Kuutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

2/2 | 

Oon kyllä tyytyväinen hankintoihin :) puhelimella nää kuvat näyttää vaan aikas keltaisilta, luonnossa kivemman vaaleat :) tai ainakin mun puhelin väärentää sävyä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla