Uusi vuosi- uudet kujeet ! Meille vuosi 2013 oli todella antoisa. Valmistuin toiseen ammattiini, sain ensimmäisen vakituisen työpaikan ja tulin raskaaksi. Siinä on kolme tärkeintä asiaa mitä kulunut vuosi toi mukanaan. Uusivuosi ja uudet kujeet tokaisu ei ennen ole pahemmin hetkauttanut ja tuli vain ajateltua, että vuoden numerot vaan vaihtuu ja tässähän vaan vanhenee. Edelliset uuden vuoden juhlat on ollut railakkaita. Nyt oli erilaista. Vietin sen vanhempieni luona täyshoitolassa syöden hyvää ruokaa ja rentoutuen. Alkaa noi jalat huutaa nimittäin tuskaa työpäivien jälkeen. Oli suunnitelmissa suunnata leffaan vantaan flamingoon, mutta luojan kiitos jäi liput ostamatta.

Mitä minä sitten tänä vuonna lupaisin? Tänä vuonna en voi edes luvata laihduttaa (paitsi synnytyksen jäkeen). En ainakaan aloita sitä kuuluisaa tammikuun rääkkiliikunta + syön terveellisesti kuuria. Mahahan vaan kasvaa ja kasvaa. Vaikka kuinka ruokavaliooni kuuluisi pelkkä parsakaali ja porkkana. No yhden lupauksen voin luvata. Lupaan synnyttää. En uskalla luvata olevani ahkerampi kodin siivooja, säästeliäämpi rahan kanssa tai mitään muutakaan vastaavanlaista. Tähän on hyvä syy nimittäin SUUREN SUURI elämänmuutos. Eikä mulla ole hajuakaan mitä se sitten tarkoittaa.

Eli  meille vuosi 2014 tulee olemaan todella muutoksen aikaa.

Olemme viettäneet yhteiseloa keväällä kuusi vuotta. Yhteiselomme pesäkolossa ja kihloissa jatkuu edelleen (ja toivottavasti jatkuukin loppuelämän). Luvassa on yksi iso muutos. Meistä tulee perhe! En voisi olla onnellisempi. Minusta tulee äiti. Enhän edes tiedä minkälaista on olla äiti? Äiti pienelle pojalle. Pakahdun jo nyt onnesta. Mun sydän varmaan pysähtyy sitten synnärillä kun pieni on maailmassa. Jos kerran nyt jo tuntuu että poksahdan onnesta. Ja itken silmät päästäni kun näin vastasyntyneestä vauvasta kuvia. No mutta arkemme tulee muuttumaan. Sehän nyt on täysin selvä asia,tiedän. Mutta miten? Sen näkee sitten. Ja aionkin olla stressaamatta tulevaa äidin roolia.Minusta tulee sellainen äiti kun tulee.

Olen suunnattoman kiitollinen vuodesta 2013 ja intoa puhkuen siirrykin vuoteen 2014.
Se tulee luultavasti olemaan parhain vuosi ikinä. Saadaanhan me meidän esikoinen vihdoin maailmaan. Tänään on laskettuun aikaan matkaa tasan kaksi kuukautta. Se kuulostaa ihanalta sekä pelottavalta. Pian mä pääsenkin jo ponnistamaan ! Ugh!

 Tässä muutama kuva epämääräisessä järjestyksessä vuodelta 2013.

Leikkasin kauan kasvatetun hiusmallin lyhyeksi.

 olin tuore kosmetologi vuosimallia 13 !

Juhlin uutta ammattiani. (kun avasin tämän kuvan tuli mieleen,että taisin olla tällöin jo raskaana,tietämättäni siitä mitään. Mutta toi katse ja käden asento näyttää kun tiedostaisin jo raskauteni)
Bailasin kunnolla alkuvuoden.
Tuhlasin kaikki rahani.

Kasvatellut onnillisesti masuani.
vietin aikaa rakkaiden kanssa.
Kävin laivalla muutaman kerran.
Käväsin Tuurissa.
Nautin kesästä.

Ja mikä ehkä parasta karistin kiloja. Huom jälkeen kuvassa olen jo raskaana ja silti vaaka näytti  vähemmän kuin ensimmäisessä kuvassa. Itse ei aina tajua että pienikin muutos saa paljon ulkonäössä aikaiseksi. Raskaus tosin tuli hieman huonoon kohtaan tätä laihdutus operaatiota ajatellen, mutta jatkukoon se operaatio synnytyksen jälkeen. Tämän ensimmäisen kuvan avatessani kirjaimellisesti järkytyin. Onneksi kuva on menneisyydestä.

Pullero kakun kimpussa :D 
Rv  20+6 ja -10 kg kevyempänä.

Toivottelen  teille kaikille antoisaa vuotta 2014. Pitäkää rakkaistanne huolta ja eläkää täysillä!

Kommentit (16)

Hei pupsi, Kerkesin nyt lukea noi, mistä olin "jäänyt jälkeen". :) Ihania kuvia. En todellakaan muistanut tota kuvaa, jossa sulla on noin punanen tukka! Koska se on edes otettu? Pääasia, että saat olla nyt tyytyväinen, kaunis raskaana oleva nainen.

Anonyymi

Vau, ihan mahtavasti tippunut paino !! Näytät eri ihmseltä! Osaatko sanoa, paljon kiloja lähti?

Toi on se syksy ku täytin 20 .. Vähä itekki loksahti suu auki kun ton löysin. Hyh! Nyt olen tyytyväisempi todellakin ! Tuo raskaus tullessaan sitten kahen kuukauden aikana kiloja vaikka kymmenen mutta tohon jamaan en päästä itseäni enää raskauden jälkeen. Kiitos pupsi

Kiva kuulla että eron huomaa :) hmm vaikea sanoa mitäköhän oon painanut tossa kuvassa mutta uskaltaisin veikata reilua kymmentä kiloa. Sitten sain tietysti muutaman kilon nopeasti kun raskaus alkoi näkyä. Mutta noiden kuvien välillä on hieman yli kymppi eroa. Ja on kiva jopa käydä vaa'alla neuvolassa koska lukema ei ainakaan vielä ylety samoihin lukemiin kun ekassa kuvassa vaikka raskausviikkoja onkin 31 ja risat :)

Mulle tuli tosi hyvä fiilis tätä tekstiä lukiessani. Kirjoitat niin ihanan sydämmellisesti ja aidosti ja varmasti moni pystyy samaistumaan kanssasi. Sinusta tulee ihana äiti kun vaan luotat itseesi. Inspiroiduin sinun masukuvistasi, joten rupesin muistelemaan omaakin raskautta..jos haluat käydä kurkkaamassa. :)

Voi kiitos, mukava lukea kivoja kommentteja :) raskausmasu on kyllä niin kiva enkä vielä olisi edes valmis luopumaan siitä. Harmi kun on tällänen vuodenaika että kokoajan on pimeetä eikä voi kauheesti kuvailla ainakaan ulkona :) toivotaan että osaan olla äiti, se vain tuntuu niin oudolta vielä tässä vaiheessa. No kaikkeen tottuu pikku hiljaa :) kiva, että teksteistä välittyy aito rakkaus vaavia kohtaan !