"Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista" eipäs, kun  " Niilo maalasi tauluja mustaa ja harmaata"- ja sitten äiti painaa Niilon kätösen canvas-tauluun. Vautsi! Tauluista tuli niin hienoja, että maalikädet taputtivat kovaa. Niin kovaa, että seinät saivat uutta värisävyä.
Päätimme muistaa isovanhempia taaperon tekemillä kädenjälki tauluilla. Näiden resepti oli helppo ja edullinen. Valmiita valkoisia canvas-tauluja, mustaa ja harmaata maalia ja yksi innokas taapero. (Ja toki myös äidin apukädet)
En raaskinut peittää näitä lahjapaperilla, joten ne paketointiin sellofaaniin. Nämä taideteokset tulevat sulattamaan isovanhempien sydämet. Isovanhemmat ovat ilmoittaneet, etteivät tarvitse mitään lahjoja, sillä heille riittää lapsenlapsen läsnäolo. Saamme paljon apua arkeemme heiltä, joten koin velvollisuudeksi keksiä heille jotain spesiaalia. Hetken nettiä selailtuani päätin unohtaa kuvalliset sohvatyynyt, lahjakortit tai hätäisesti marketista keksityt paketit. 

Tällaiset klassikko kädenjälki setit toimivat aina. Itse tehty lahja on aina itse tehty.
Kylläpä Niilo teki kauniit taulut isovanhempien iloksi, vai mitä?
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

nuhjus
1/1 | 

Hei, luetkohan näitä.. Oon miettiny samantyyppisen taulun tekemistä vauvan kanssa, mutta selvittelen vielä mitä maalivaihtoehtoja on. Mitä maalia sie käytit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla