Kylmät aamut ja viileet illat, pian ne on täällä.
Tätä on odotettu kauan.
Syksy.
Vihdoin loppuu se aamusta iltaan vaippa päällä oleilu, meillä hikoillaan jo pelkästään niissäkin etu kiehkurat märäksi.
Syksy on mun ehdoton lemppari vuodenaika.
Liekö syyksi syntymäkuukauteni, syyskuu ?
Luulen, että Niilokin tulee pitämään syksystä.
Onpahan kivempi ulkoilla, kun ei tarvitse varjojen alla nyhjöttää auringolta suojassa.
Pääsee kunnolla ihmettelemään vaunuihin  ja jaksaa tääkin mami taas alkaa heittämään pidempää lenkkiä.
 

Oon pienestä pitäen oppinut, että kesä on parasta aikaa syysvaatteiden osteluun.
Tänä kesänä Niilon vaatekaappiin on kerääntynyt kaikkea lämpöistä.
Ihanan pirteät ja selkeäkuvioilliset välikausivaatteet odottelee sitä kunnollista syksyn alkamista, niistä lisää sitten syksymmällä.
Oon kyllä super iloinen kaikista syysvaate hankinnoista, nimittäin mistään en ole maksanut täyttä hintaa. Uskaltaisin jopa väittää, että suurin osa on ollut -70% alessa, paljon edullisemmin ei voikkaan sitten enää saada.
Toivottavasti ei nyt ihan vielä tarvitse kaivaa niitä välikausivaatteita, onhan tässä vielä elokuuta jäljellä. Pikkuhiljaa kuitenkin alkaa meilläkin shortsit vaihtumaan pitkiin housuihin ja lyhyet hihat pitkiin.
Innostuin kuvaamaan muutaman syysvaate asukokonaisuudenkin, tässä kolme lemppariani.
Mitenkäs sielä oletteko syksyihmisiä?
Ja onko syysvaatteet jo kaivettuna esille?
Tällähetkellä fiilis on hyvä, on mukava suunnata kohti syksyä, kun on niin paljon uusia juttuja. Suurin muutos on tietysti uusi asuinympäristö. Syksy tuo tulessaan muutakin kuin viilenevät illat, toivottavasti sen ensimmäisen hampaan, masulta takaisin selälleen kääntymisen, sormiruokailun sekä kokonaisia öitä. Oikeastaan noita kokonaisia öitä en edes uskalla vielä toivoa, mutta valoa näkyy jo tunnellin päässä. Meillä herättiin vain kahdesti viime yönä, tuon on luksusta verrattuna 5 kk jatkuneeseen viidesti yössä heräämiseen.
Ja kuten huomaatte, heti kun olen saanut nukkua hieman paremmat yöunet oon täällä heti päivittelemässä. Toivotaan, että yö alkavat helpottamaan ja pääsen nauttimaan bloggauksesta.
p.s huomasitteko uuden bannerin? Niilo päätti nappasta toisen kengänkin, mutta siitä tulikin itseasiassa kiva noin, aito.

Kommentit (22)

Ja kiva kuulla, että mennyt jo yö vähän paremmin. Toivottavasti tästä on suunta vain ylöspäin :) mäkin just päivittelin syysfiiliksiä! Vaikka kesä on kyllä meidän koko perheen selvä lemppari :D

Just tipahti postista vk-haalari ja mäkin oon pitkin kesää ostanu syksyksi vaatteita ja saanu :) Kivan näkösiä!

seuraavaks ajattelinkin esitellä ne ihanat välikausi vaatteet :) ei oo kyllä pahemmin itselle tullu osteltua aleista mitään, kaikki rahat "tuhlannut" Niiloon ;)

me ollaan kaikki niin valkosia punapäitä että ei voida ees auringossa olla, ilman jäätävää kasaa rasvaa niin nautitaan syksystä enemmän :) Niilo ei voi hetkeäkään olla auringossa, heti rupee iho punottaa ja ei oikeen voi vuorata vaatteillakaan helteellä.. no kun tulee isommaksi tulee tutustumaan hyvinkin tarkkaan mitä aurinkorasva on :D

Ihana uusi banneri! Mäkin kyllä tykkään syksystä ja nyt on aivan ihania viileän raikkaita aamuja! Sitä jatkuvaa pimeyttä ja sadetta ja kuraa en kyllä odota, mutta raikkaat syyspäivät on parhaita! :)

Ihania nuo vaatteet. Jokaisen noista asukokonaisuuksista pukisin Rasmukselle samantien. Ja innolla odotan vilpoisempia ilmoja, johan sitä on hikoiltu tälle vuodelle :D Niin ja ihana uus banneri ja Niilo :).

Haha, enpä mäkään itelleni iiiihan hirveesti oo ostellu, Pyrylle kylläkin :D Onneks me saatiin monet vanu ja fleecepuvut ennen Pyryn syntymää ja ne on nyt syksyllä hyvän kokoset nii ei niitä tarvii ostella :) Haalarit ja takit puuttu!

Täällä uusi lukija ilmoittautuu! Löysin sun blogin tuolta toisen blogin (olikohan se MammaMiia?) kommenttiboxin kautta, klikkasin koska näytit tutulta! Olen ollut sun miehen kanssa samalla luokalla ylä-asteella :) Oikein paljon onnea teille ihanasta pikkuisesta pojasta! Jään innolla odottelemaan kirjoituksiasi :)

Tervetuloa lukijaksi :) aijaa, mä heti kysyin että kukakohan mahdat olla, mutta ei keksinyt tuolla nimimerkillä :) niin ja kiitos onnitteluista !

Kiitos, oli vaikea kuvata kun Niilo on sellainen linssilude, että käänsi aina kasvot kameraan ja hymyile leveästi. Ja kun oon päättänyt että blogissa Niilo pysyy kasvottomana.. :)