Kotiäitinähän mä hengailen miehen kulahteneessa t-paidassa ja aamuisin valitsen silmät kiinni vaatehuoneen lattialta ensimmäiset ei puristavat housut jalkaan.  Jos erehdyn peiliin katsomaan tulee  kysyttyä itseltä "kai nämä nyt  varmasti olivat ne rumimmat vaatteet mitä löysin". Tuota kaameaa peilikuvaa tänä aamuna katsellessa kuitenkin havahduin, pian on kesä ja tää jatkuva pötköttely pitkälle päivään saa luvan loppua.  Ja en todellakaan ole mikään muotibloggaaja- tyyppi. Ajattelin vaan tulla rustailemaan mitkä asiat saa mut tällä hetkellä hyvälle fiilikselle. Ja nimenomaan siihen kesäfiilikseen.
Pastellivärit, tennarit, raitapaidat ja kukkakuosi.

Hassua, miten nykyään tulenkin iloiseksi niin pienistä asoista. Sellaisista mitkä ovat olleet jo kauan osana arkea.  Välillä on vaan sellainen fiilis, että voisi ripotella pastellinsävyjä ympäri kämppää ja kuorruttaa itsensä mintunvihreillä vaatteilla. En näe myöskään kukkakuosissa mitään mummomaista. Voisin ostaa kukkakuosi hepeneitä enemmän kuin laki sallisi.

Seilori- tyyli, valoisat illat ja paljaat varpaat. 

 En malttaisi millään odottaa. Oon ihan kesäfiiliksissä ja sen huomaa myös poitsun vaatekaappiin kurkistaessa. Pikkuherran vaatekaapissa puhaltaa nimittäin erittäin kesäisen rennot ja seilori tunnelmaiset tuulet. Löytyy ihania uutukaisia hellepäiviä varten ja viilenevää iltaa vasten lämpöisempää, mutta silti kesäistä.

 

 

Jäätelö, aikakauslehdet ja isot aurinkolasit.

Mulla on vaan sellanen fiilis, että voisin istua rannalla jäätelötötterön kanssa, katsella ohimeneviä laivoja ja huljutella varpaita vedessä. Samalla voisin ahmia erilaisia lehtiä, kun ei tänä kesänä vielä tarvitse vahtia rannassa polskivaa uimariakaan.

Mua on siis selkeästi pistänyt joku kesäkärpänen. Olis vielä plussaa, jos se siivouskärpänenkin pistäis. Yritin jopa houketella sitä kukkakuvioisella rikkalapio harja - tsydeemillä.. mutta tuloksetta.

 

 

Muutenkin niin hyvä fiilis. Tuntuu, että kaikki on pitkästä aikaa niin tasapainossa.

Onnea olisi vielä uudet  ballerinat puhkikuluneiden tilalle, valkoiset korkea vyötäröiset farkkushortsit ja onnistuneet mintunvihreät ristiäiset.  Ristiäiset lähestyy hurjaa vauhtia ja niiden suhteen ei oo mikään superman- fiilis.. satahommaa rästissä. No onneksi nimi alkaa olla päätettynä. Ja hieno nimi onkin.  Kyllä me kahdessa viikossa saadaan kaikki valmistelut hoidettua.

Mikä saa teidät hyvälle fiilikselle? Joko ootte kesäfiiliksissä?

Aurinkoista viikkoa kaikille, nauttikaa.

Kommentit (4)

Tulin heti vastavierailulle, ja huomasin että tää onkin tuttu blogi! Mihin ihmeeseen oon tippunut sun lukijoista??:( Mä oon ollut täällä, muistan vielä kun kommentoin kaunista isoa massuasi juuri ennenkun sait pojun!
Ähh..no hyvä kun eksyit mun blogiin, pääsen korjaamaan asian!:))

No mutta nyt mäkin muistan, että niinpä ootkin kommentoinut, mut en osaa sanoa minne oot kadonnut..mutta hyvä että korjasit asian, tervetuloa ! :))