Meidän lauantai päivä meni jouluisissa tunnelmissa. Heti aamulla herätessä kaivoin joulukuusen laatikostaan ja avasin uudet joulupallot, mitkä tosin vierivät minne sattuu ja glitteriä tarttui aivan joka paikkaan,mutta ei se mitään tätä päivää olin odottanut. Sain koristella kotiamme joulun tunnelmaan, vihdoin. Huomennahan ollaan jo virallisesti joulukuun puolella, joten

                                            tervetuloa ihana joulu!

Joulusisustukseemme kuuluu joulukuusi ja tietysti siihen perinteisesti koristeet. Jouluna sisustamme valoilla, astioilla, kukilla ja erilaisilla tekstiileillä. Kynttilät ja erilaiset valoköynnökset kaunistavat kotiamme jokaisessa huoneessa, illan tullessa valot ja tuikut valaisevat pehmeästi pimeyden keskellä.Pidän itse kovasti valkoisesta ja hopeasta ympärivuoden, joten myös jouluna ne ovat kodissamme esillä. Punainen ja vihreä jääköön lapsuuden muistoihin joulukodista. Nyt aion nauttia modernista ja raikkaasta joulusisustuksesta,romantic white christmas

Mitäs olette mieltä? Pidättekö valkoisesta joulusisustuksesta? Vai onko perinteinen vihreä kuusi ja punaiset joulutonttu koristeet lähempänä sydäntänne?

p.s Lauantai on viikonpäivistä tärkein, silloin vaihtuu uusi raskausviikko. Nyt ollaan jo menossa raskausviikolla 26, kylläpäs aika kuluu nopeasti. Onhan tuo vatsakin kovin taas kasvanut. Pienokaisemme on n. 35 cm pitkä ja painoa 800-900 grammaa. Hänelle myös kehittyy tällä viikolla makunystyrät.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat