Ristiäiset lähenee kovaa vauhtia. Nimittäin neljän päivän päästä koittaa tuo pitkään odotettu ihana juhlapäivä. Mintunvihreä- teema osoittautui hivenen haastavaksi, joten päädyimme sekoittamaan vihreän eri sävyjä. Pääasiana oli kuitenkin poiketa tuosta perinteisestä sinisestä.

Papin kanssa on treffattu ja ristiäisten kulku suunniteltu. Biisit on valittuna ja juhlapaikan koristeet hankittuna. Täytekakut tilattuna, ja ne saapuukin helpotuksena suoraan juhlapaikalle. Pikku suolaiset hoitaa vanhempani, ja päästiinkin jo koemaistelemaan noita herkkuja ja tarkka silmäiset huomaa jopa vihreän teemavärin niissäkin ;)

Juhlapaikalla käyty tutustumassa ja päässä jonkinnäköinen visio sen koristelusta ja pöytien asettelusta.
Vaatteet valmiina koko konkkaronkalle. Nuo pikkuherran kastemekon jälkeiset vaatteet on jotain niin super söpöä !

Jopa oma hovikampaajani Saara loihtimassa kampauksen, suuri helpotus tulevaan aamuun.
 Pikku juttuja vielä tekemättä, kuten valokuvien tulostelua ja kahvipöydän herkku hankintoja, mutta lähes kaikki valmiina.
Ihan mahtavaa, ei stressiä ja tässä on vielä päiviäkin jäljellä.
Toivottavasti te tulevat kummit, isovanhemmat, sukulaiset ja ystävät (mahdollisesti sielä ruudun toisella puolella) ootte valmistautuneena nenäliinojenne kanssa pyyhkimään tämän mamman onnenkyyneleitä. Niiltä nimittäin tuskin vältytään!  
Oon kyllä sellanen juhlahumua rakastava tyyppi.
 Ja pian juniorilla on nimi
Jota pappikin kovasti kehui.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

2/16 | 

Tosi pirteet ja keväiset värit!
Meilläkin oli Linan ristiäisissä perheen lapsilla ja isukilla tumman sinistä yllä sen perinteisen vaaleanpunaisen sijaan ;)
Ei aina tartte mennä sen perinteisen kaavan mukaan!

3/16 | 

Voi että mun pitikin tohon laittaa loppuun pieni galluppi kuka on poikennut ristiäisissä väriteemoista ! No toivottavasti muutkin tulee kertomaan väri valinnoistaan :)

6/16 | 

Ihana tuo mintunvihreä! Meillä oli väriteema myös vihreää, limenvihreää. Tytön mekossakin oli vihreät nauhat. Meillä oli ristiäiset keskellä kesää, ja se tuntui jotenkin sopivalta väriltä. Ei tosin mietitty mitenkään erikseen, että valitaanpas nyt joku erikoinen väri. :) Tosin olisi ollut paljon helpompaa löytää sopivia koristeita ym. jos olisi valinnut perinteisen vaaleanpunaisen värin!

8/16 | 

Mintunvihreä onkin tosi ihana ja yksi mun lemppareista, mutta ei löytynyt mitään mun mekon väristä mistään ei edes kravaattia ja vauva arjen keskellä ei oikein ehdi ite tuunaillakkaan mitään :) mekosta löytyy tietty myös vihreä nauha, mutta sen näette sitten kasteen jälkeen :)

13/16 | 

Hei ihanaa että oot poikennut perinteestä, niin mäkin olen ajatellut jos käy niin hyvin että meille tulisi joskus pienoinen

14/16 | 

Heippa! Mun sisko on markkinoinut tän viikon duunissa Fonectan Osuma.fi -palvelua. Kävin itte kurkkaamassa sitä netissä ja teinki samantien pari arviota. Huomasin hetken päästä et jokaisesta 1.4.−31.8.2014 välisenä aikana tehdystä arvioista lahjoitetaan 1€ Lastensairaala-keräykseen. Päivitetystä arviosta lahjoitetaan 0,50€. Mulle tuli heti mieleen te mammabloggaajat, joilla on paljon lukijoita. Jos innostuit ni tee ihmeessä postaus Osuma.fi :stä niin saadaan Lastensairaalalle lisää rahaa! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla