Tänään vaihtui raskausviikko 29. Ajattelinkin jakaa tänne blogiin kaikista jäljellä olevista viikoista kuvat masustani. Mun kohdun kasvuhan huitelee neuvolakortissa punasilla käyrillä,mutta vauva on viikkoihin nähden normaali kokoinen. Siellä taitaa vaan olla runsaasti lapsivettä. Jännä nähdä, miten tää masu vielä tästä kasvaa. Tällähetkellä vielä viihdyn masuni kanssa. Toivotaan, että samat fiilikset jatkuu h-hetkeen saakka. Raskauden alussa pelkäsin ettei minusta tule edes huomaamaan, että olen raskaana ja ajattelin ettei pyöristynyt maha voi näyttää hyvälle..Onneksi nää ajatukset katosivat mielestä heti, kun raskaus alkoi näkyä selkeästi. Ihmettelin myös monesti mitä tarkoittaa lause "raskaus kaunistaa naista". Aika useasti kattelen itteeni peilistä ja mietiskelen kommentteja mitä oon raskauden aikana saannut. Onneksi oon vielä ollut ihan sujut kropan muutosten kanssa ja oonkin tyytynyt uskomaan kommenteihin "raskaus pukee sua" . Mitä mieltä olette?

p.s Tänään tunsin itseni ekaa kertaa mahani kanssa norsuksi. Kaadoin nimittäin pöydällä olevan kuoharin synttärilounaalla. Oli se sitten maha tai ahteri mikä siihen lasiin kolahti, tuntui se silti hassulta ettei aina muista varoa mihin mahansa kanssa huitelee. Useassa paidassakin on tahra keskellä mahaa. Essuahan vois tietysti käyttää varsinkin kokatessa. Taitaa se masu ehkä vähän jo olla arkisissakin asioissa tiellä. Nautin silti !

Kommentit (18)

Mä oon aina ihmetelly tota naisten epämäärästä turhamaisuutta vauvamasun kanssa. Siis mun mielestä nainen on kauneimillaan ison vatsan kanssa etenkin jos näkee että odottaja on vielä onnellinen.

Tiedän muutaman tapauksen jotka on just valittanu koko raskauden kuinka kaikki on pilalla vartaloa ja vapaa-aikaa myöten, ja se ei kyllä ainakaan kaunista naista... Näitä vatsoja on jopa hävetty, enkä mä vaan voi ymmärtää miten niin ihanaa asiaa voisi häpeä...

Vaikka mulla ei itellä ole lapsia niin silti voin kuvitella että ite ainakin olisin niin onnellinen ja innoissaa tommosesta masusta! Olis niin ihana just ostella kaikkia äippä vaatteita yms :)

Mulla on pieni maha ja kiloja hädin tuskin edes kertynyt, ja silti en tunne itseäni mitenkään kauniiksi :D Mua ainakin turhauttaa jo kun en pysty edes kenkiä itse laittamaan jalkaan saatika sängyssä kyljelle kääntymään. Mitkää vaatteet ei mahu päälle/näytä hyvältä päällä. Mä odotan jo innolla että pääsen tästä masusta ja näistä kivuista eroon ja saan sen nyytin sylkkyyn.

Kiitos Emilia :) Mamma vaatteita mäkin oon ostellut, harmi kun ne on niin kalliita ja sitten raskauden jälkeen turhia. Tietysti niilläkin on yleensä jatko käyttöä, mutta hirveesti ei oo niitä tullut osteltua. Kotona mennään olohousut jalassa ja ihmisten ilmoilla sitten vaihdellen kaksien mammahousujen kanssa. Paitoina oon käyttänyt oikeestaan vaan perus toppeja ja t-paitoja. Noi tunikat ja muut levenevät paidat saa mut näyttämään yhtä pitkältä kuin leveeltä :) Mä taas kaivan ne esille sitten kun joudun tästä masusta luopumaan.

Kyllä mä ainakin ymmärrän sun fiilikset täysin :) En tiiä miks, mut mulla on jo ennen raskautta ollu huono itsetunto. Johtaa juurensa varmaan sieltä kun oon ala-asteella ollu koulukiusattu. Ja huonot suhteet (paitsi nykyinen

Kaikki tollanen kiusaaminen ja viel huonot suhteet ei varmastikkaan oo auttanut :( no mutta nyt onneksi vaikutat onnelliselta ja sitä varmasti oletkin

mä jotenki meen maha edellä kokoajan, no eihän tätä piiloonkaan enää millään saa..tänäänki käväsin jouluostoksilla kirjakaupassa niin onnistuin huitasemaan muutaman kirjan lattialle siitä pöydältä mahani kanssa :D