Uskalsinpas onneksi pitkittää näitä virallisia raskauskuvia näinkin pitkälle loppuraskauteen, nimittäin onhan tuo kumpu parhaimmillaan juuri nyt. Nämä kuvat siis otettu raskausviikolla 38 + 3

Nyt Kuutilla on siis lupa syntyä milloin vain, koska masu on ikuistettu näihin kuviin ja olen siitä valmis luopumaan, vaikka tykkäilenkin kovasi tuosta pallosta. Pitäkäähän peukkuja, että pienokainen päättäisi tulla pian päivänvaloon luoksemme, alan olemaan jo malttamaton... ;)

Terkuin Tiia & Kuutti

Kommentit (22)

Joo kieltämättä aika komean kokonen kumpu alkaa olemaan.. ehkä se ei tuosta enää hirveästi ehdi kasvamaan...Kiitos paljon Milla kehuista ja tsempeistä :)

Ihmeen hyviä tuli, vaikka joutuikin sisällä kuvailemaan kun tuo ilma tollanen karu .. aattelin ettei näistä tuu hyviä täällä sisävalossa ilman mitään studio valaistusta, mutta tulipas sittenkin ! Kiitos paljon <:>

Ihania masukuvia! Voi kumpa minäkin oisin malttanut oottaa omien studiossa otettujen raskausajan masukuvien kanssa. Omissa kuvissa mulla melkeen ees näy mitään masua :D

Nää on tosiaan otettu ihan kotona, kun tuo avomies osaa räpsiä ihan hyviä kuvia kameroineen :) mä murehdin joka yö kun alkoi supistelemaan että eiii älä tule vielä, koska kuvat oli ottamatta :D Joku varmaan vois pyöritellä päätä, mutta mulle näiden ottaminen oli tosi tärkee juttu :)

Ihania kuvia ja masu pukee sua kyllä niin hyvin!

Itsekin olen miettinyt masukuvien ottamista. Studiokuvausta mietin ihan raskauden alussa, mutta voi olla että päädytään ottamaan ihan kotona muutamat kuvat ystävän avustuksella.

Jaksamisia viimeisiin viikkoihin!

Kiitos Oona! :) joo kyllä kotonakin ne hyvät kuvat onnistuu kuhan on hyvä kamera ja valaistus. Itelle oli tärkeetä saada kunnollisia kuvia, kun on vaan suurimmaks osaks näitä peilinkautta puhelimella otettuja.. Kiitos, eiköhän toi Kuutti päätä pian jo pulpahtaa ulos :)

Vau! Miten voit olla noin hehkeän näköinen viimeisilläsi raskaana! Olen aika kateellinen. Olet todella kaunis ja vauvamasu kyllä pukee sinua!