Paras ystäväni omistaa tällä hetkellä aivan valtavan suloisen pyöreän vatsan, jonka sisällä pötköttää POIKAVAUVA! Näin vierestä seuranneena tuntuu, että raskaus on hujahtanut hetkessä. Voi olla, että ystäväni on toista mieltä? En malta millään odottaa, että tapaan uuden tulokkaan ja pääsen tukemaan parasta ystävääni elämää mullistavassa äitiydessä. Paras ystäväni omistaa suuren sydämen ja on kokenut lastenhoitaja kaveripiirissämme - mitä tekisimmekään ilman hänen reippauttaan ja auttamisen haluaan? Olis siis päivän selvää, että  järjestämme tulevalle äidille yllätyksenä vaaleansiniset vauvajuhlat. Olen älyttömän huono pitämään tällaisia salaisuuksia sisälläni, joten oli pakko vältellä häntä ennen juhlia. Olin varma, että möläytän "hei nähdään sitten sunnnuntaina, vauvajuhlissa" .. No yllätys onnistui täysin! 

Paras ystäväni paiski töitä aamuvuorossa mitään aavistamatta, joten hipsimme porukalla valmistelmaan ylläriä heidän kotiinsa. Kaikki oli niin kauniisti valmiina tulevaa poikaa varten ja kodin tunnelma kauniin rauhallinen, joten päästiin heti valmistelemaan pöytää koreaksi ja koristelemaan.  Tuo poika saa kyllä aivan ihanan perheen ja kodin.. niin  ja ehkä super kummitädinkin.. toivon niin kovin saavani hänestä nimittäin ensimmäisen kummilapsen! 

Herkuteltiin, höpöteltiin ja ihasteltiin lahjoja. Vaippakakusta löytyi kaikkea hyödyllistä vauva-arkeen ja vauva-aliaksen arvuuteltavat sanat olivat super hauskoja. Huudeltiin kilpaa suihkutissejä ja niskapaskoja. Tuo vauva alias on kyllä hauska ohjelmanumero vauvajuhliin - suosittelen. 

Rakastan järjestää juhlia, joten otin vastuun vauvajuhlien koristeluista. Perinteisen vaaleansinisen kaveriksi pääsi kilmaltevaa kultaa. Kaiken ollessa valmiina katselin tulevan pienokaisen huoneen ikkunasta, milloin auto kurvaisi pihaan ja päsimme yllättämään alkumaljojen kanssa heti eteisessä. Päätimme hieman hillitä "yllätys"- huutoamme, sillä olisihan se kamalaa jos järkytys olisi niin suuri, että lapsivedet lorahtaisi. Siinäpä vasta olisi ikimuistoiset vauvajuhlat!

Juhlien aikana mieleen palasi omat ensimmäiset vauvajuhlani. Ehdottomasti yksi raskausajan parhaimmista muistoista. Toivottavasti saimme aikaan yhtä ihanan muiston parhaalle ystävälleni - tulevalle ihanalle äidille! Minua tosin ei omasta toiveesta täysin yllätetty, joten liikutuin täysin halatessani ovesta sisään astuvaa yllättynyttä pallomahaa. Liikutun edelleen niistä kyyneleistä mitkä parhaan kaverin poskelle vierähti. Äitiys jos joku on syy juhlaan, vai mitä? 

Pian onneksi nähdään tuo pimeydessä pötköttävä pienokainen. Ei siis kauaa, kun saadaan taas tirauttaa parit onnenkyyneleet. 

Oli pakko kaivaa vanha blogitekstini esikoisen odotusajalta ensimmäisistä vauvajuhlistani. Kolmen ja puolen vuoden takaisiin juhlatunnelmiin pääset tästä!

Oletko päässyt järjestämään ikimuistoisia vauvajuhlia läheisillesi? Yllätettiinkö sinut vauvajuhlilla? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram