Lyhentämättömistä keittiön verhoista syntyi toissa päivänä prinsessaleikki. Pikkuveli "puettiin" pitsiiin ja keittiön pöytä sai puolestaan toimia prinsessojen linnana. 

"Äiti, Huuko on nyt meidän pieni prinsessa"

Isoveli tuppaa olemaan aika tarkka leluistaan, joten niillä kuulemma leikitään vasta veikan käydessä nukkumaan. Pojat kuitenkin touhuavat aamusta iltaan yhdessä ja pikkuveli on aivan haltioissaan päästessään mukaan isoveljen mielikuvitusmaailmaan. Tosin nyt saisi olla ne silmät selässäkin, meno on välillä hyvinkin vauhdikasta. Tuo innokas isoveli unohtaa välillä miten pieni tuo pikku prinsessamme onkaan.

En muistanut kysyä pienten prinsessojen nimiä, mutta mulla on vahva veikkaus. Keittiön pöydän alle kurkannut koiramme nimittäin muuttui hetkessä Sveniksi. Mahtoikohan prinsessa linnassamme asustaa Elsa ja Anna? Odotelessa Huukoa tuli usein pohdittua millaista arki on lähemmäs kolme vuoden ikäerolla olevien veljesten kanssa? Löytävätköhän he seuraa toisistaan? Turhaa murehdin. Tämä oli taas sellainen hetki, jolloin äidin silmät oli sydäminä..

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram