Palloa,pörröä, raitaa ja maanläheisiä värejä,unohtamatta miehekkyyttä !

Onhan meillä toki myös  iloisen värikkäitäkin yksilöitä.Meillä on  panostettu vauvan vaatteisiin, mutta kyllähän sen ymmärtää esikoinenhan sieltä on tulossa. Olen aika tarkka vaatteiden suhteen ja tässä esiintyvät vaatteet olenkin hankkinut kukkaroani ajattelemattani pienessä vauvahöyryissä näin jälkeeenpäin kuitteja katsellessani, mutta ne ovat nyt hankittu ja niistä nautimme ensimmäisen vauvavuoden kunnes ne käyvät pieniksi.Kirppareita on tullut kierrettyä, mutta harvoin olen löytänyt mitään. Kieltämättä kadehdin niitä, ketkä ovat säästäneet satoja euroja löytämällä kirpputoreilta hyväkuntoisia vähän käytettyjä ihanuuksia. Tässä esiintyvät vaatteet ovatkin uutukaisista lemppareitani ja ajattelin esitellä ne teille ensimmäisenä, jatkoa siis tulee eihän ne nyt tähän lopu!

Vauvanvaatteet vaan houkuttaa ja koukuttaa,minkäs sille mahtaa.Astuessani vauvanvaate kauppoihin uppoudun niiden ihasteluun.Kapphall,Lindex sekä h&m ovat mielestäni vaatekaupoista parhaimmat vauvanvaatteita ajatellen, Newbie merkki taitaa olla kyllä se joka on voittanut minut puoleensa. Ne ovat niin kauniita sekä hyvälaatuisia suloisuuksia. Tänään taitaa lähteä myös ensimmäinen tilaus Mini Rodini merkkisiä vaatteita, ihanan suloinen mon cheri kuosi miellytti eniten, mutta valitsisinko sinistä vai punaista? Mitä mieltä olette?



MON CHERI  BOOT
www.minirodini.com
MON CHERI WRAP BODY
www.minirodini.com

Ensimmäisenä vaatteiden suhteen mietin käytännöllisyyttä sekä vauvan mukavuutta.Seuraavaksi pohdin kestävyyttä ja oikean koon valintaa. Viimeisenä taitaa vasta käydä katse hintalapussa,mutta kaikella rajansa. Kallein vaate jää silti alle 40 euron, joten eihän mua voi syyttää tuhlailusta, vai voiko? No itselleen shoppailu on jäänyt huomattavasti vähemmälle,eihän sitä raskausaikana kannata hirveästi vaatteita haalita. Olen itselleni ostanut kolmet mammahousut sekä yksinkertaisia t-paitoja joiden kanssa masu näyttää kivalle, mä todellakin nautin pyöristyneestä masustani,löytyyhän sieltä sisältä kuitenkin elämäni tärkein aarre!

Äippäpakkaus on vielä matkalla kotiin. Odotan innolla, haluaisin jo päästä tutkimaan sen sisältöä tarkemmin. Mielestäni on mahtavaa,että odottavilla äideillä on mahdollisuus pakkaukseen. Sen sisältö on aikamoinen rahallinen säästö ja  vaatteet muutenkin miellyttävät silmääni. Vaikka  lapsemme syntyykin ensivuoden puolella tulen samaan tämänvuoden pakkauksen, sillä ne jaetaan ensiksi loppuun. Toisaalta mukavaa tietää mitä sieltä on tulossa, sillä vuoden 2014 pakkausta ei ole vielä julkaistu.

  
 Ja jotta elämä ei kävisi liian värittömäksi löytyyhän meiltä tälläisiä värikkäitä hölmöyksiä,kuten tämä suloinen uimapuku!

                                             

Kommentit (9)

Meinasin ostaa punaisena mutta jätin kuitenkin ostamatta kun arveluttaa valkoinen väri. Ja kun ei ole pakko saada juttu:) katsotaan eksyykö alueista:D vähän oon pettynyt rodinin laatuun nykyään. Vanhat kuosit miellyttää:)

Äippäpaketti otettiin mutta vaatteet jäi käyttämättä. Ainoastaan harja ja kylpymittari tais olla hyödylliset meillä. Seuraavan kanssa otan rahana:)

No ollie onkin jo siinä iässä että sotkee niin valkoinen voi olla vähän vaarallinen väri :) mutta vaaville ehkä uskaltaa ekoina kuukausina valkoista käyttää mitä nyt pieni puklu vaara tietysti... Yritän ainakin kovasti saada ne äippäpakkauksenkin vaatteet käyttöön, katotaan mitä tapahtuu :)

aika paljon on tullut myytyä, jotkut suokkarit säästetään mut ihan vaan oliverille, ne ei mee kiertoon. toki ollaan säästetty jotain yökkäreitä ja perusvaatteita sitte seuraavallekin :) mitkä voi sit heittää menemään seuraavan jälkeen! mutta ei olis varaa ostaa uusia tätä tahtia jos ei myisi vanhoja :D

Jeps, on ne aikas hintavia et kiva jos saa vähän rahaa takaisin myydessä :) mä jätin viel tilaamatta noi kirsikka kuvioiset.. Pakko varmaan vähä käydä läpi tota vaate säkkiä ja miettiä kantsiiko enää ostella,koska pian käy niin et ei ehdi käyttämään :p