Täällä ollaan teidän muiden miljoonien bloggaajien joukossa, vihdoin. Olen kauan haaveillut oman blogin kirjoittamisesta, pieni oma harrastus jonne saan jakaa ajatuksia ja pieniä hetkiä elämästäni.
Mitä elämässä oikein tapahtuu, kun minusta tulee äiti ja parisuhde muuttuu perheeksi.

Sydämeni sai amorin nuolelta osuman keväällä 2008 jolloin suhde alkoi avomieheni kanssa.Ensi keväänä yhteiseloa tulee täyteen 6 vuotta ja kihloissa ollaan oltu pian 3 vuotta .Perheeseemme kuuluu myös suloinen ruskea labradorinnoutaja Okko.

Elämämme keskipisteenä on masussa kasvava ihana pieni poikamme, helmi-maaliskuussa  pieni perheemme saa uuden jäsenen ja blogissa tullaan näkemään paljon vauva hömppää, sen lupaan. Esikoisen odotus on elämäni parasta aikaa, enkä osaa edes kuvailla tätä onnellisuuden määrää jonka poikamme meille tuo. Pienokainen on niin lähellä vaikka ei voida vielä koskettaa, mutta odotus palkitaan.

Lähellä sydäntä on myös ehdottomasti sisustaminen sekä suloiset lastenvaatteet. Haaveilen vanhemman omakotitalon ostosta, jota saisimme yhdessä remontoida sekoittamalla uutta ja vanhaa, se vaan kolahtaa eniten.  Toivottavasti tämä kohde löytyisi mahdollisimman pian, jotta pääsen purkamaan remontti sekä sisustus intoa.

Kirjoitan blogiani rennolla otteella ja toivoisin, että edes joku löytäisi tänne ! Tervetuloa

Kommentit (10)