Tällä viikolla on ollut niin mahtavan kauniit ilmat. Tälläpäin ainakin aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja pakkanen nippailee poskia, mutta en valita. Mä niin tykkään! Tottakai vähempikin pakkanen riittäis, jotta pystyis olla ulkona pidempään. Ulkona on vaan niin mahdottoman kaunista.

 En ole raskausaikana pahemmin pystynyt harrastamaan liikuntaa.Yksinkertainen syy on se, että raskauden alussa kärsin kovasta pahoinvoinnista ja ympärivuorokautisesta väsymyksestä. Kun pahoivointi alkoi  helpottaa alkoi kovat liitoskivut. Ne jatkuvat edelleen. Voimakkaimpina alavatsalla. Jo pienikin hengästyminen saa vatsan pistämään samalla tavalla kun sydämeen pistäisi. Syksyllä iski pieni masis, koska säät oli niin super tylsät ja edes kävelylle ei huvittanut mennä. Ja lenkkeily oli ainoa "urheilu" mitä siinä olotilassa pystyi harkita.Onneksi harmaa synkkä syksy on historiaa. Fiilis nimittäin paranee heti kun pääse tunniks tonne ulos haukkaaman happea ja ehkä ottaa nassuun muutaman pisaman auringosta.

Lähdettiin toissapäivänä kävelemään koiran kanssa vähä pidemmälle lenkille. Fiilis oli ihan super, koska oltiin jo pari kilsaa kotoota eikä liitoskivuista tietotakaan. Kunnes se sitten tapahtui, mitä olin kauan pelännyt. Olin kävelemässä loivaa ylämäkeä. Sellaista pientä hieman kiemurtelevaa polkua. En huomannut suurta puun juurta mikä oli suoraan edessä. En tainnut nostaa jalkojani. Ja yhtäkkiä olin maassa. Menin paniikkiin. Kaaduin nimittäin kokopainolla masun päälle. Ja masu kolahti siihen maassa olevaan juureen. Eikä niin vaan pienesti. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin istuin hiljaa sairaalassa odottamassa tutkimukseen pääsyä. Juuri silloin pitikin olla tietysti ruuhkaa. Siinä ehti sitten ajatella kaikki pahimmat mitä on voinut tapahtua. Toistelin vaan itelleni "lapsivesi suojaa, yritä rauhottua". Syke hakkasi tuhatta ja sataa, kunnes tunsin voimakkaita liikkeitä. Taisin hieman rauhoittua.

Vauvaa tunnusteltiin masun päältä. Kaikki tuntui normaalilta. Vauva vastasi lääkärin paineluun kovilla potkuilla. "Hyvä, hyvä ainakin sinä liikut sielä, kovin tärähdys taisi tulla pieneen pyllyysi". Sydämensyke löytyi heti. Tunnin sydänkäyrän jälkeen saatiin lupa mennä kotiin, koska kipujen tai vuodon ilmetessä sairaala olisi alle vartin ajomatkan päässä.

Kyllä tuntui hyvältä käpertyä omaan sänkyyn ja sulkea silmät. Olo oli niin helpottunut. Kaikki on hyvin ja täytyy muistaa, että vahinkoja sattuu. Seuraavana aamuna herätessä mieli oli jo parempi. Ja postilaatikolla käytyä hymy nousi korviin. Pääsin nauttimaan kiireettömästä aamusta.

Kiitos posteljooni, pelastit päiväni.

p.s Launataina olisi vihdoin kauan odotetut Baby Showerit. Palaan siis niiden merkeissä seuraavalla kerralla kuvien kera!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

2/6 | 

Lumen tulon jälkeen itsekin pelännyt liukastuimsta, varsinkin portaita kävellessä. Onneksi ei käynyt teille pahemmin. Nauti baby showereista! :D

3/6 | 

Totta, onneksi kaikki hyvin :) oonki vaan kävelly sen jälkeen tasasilla teillä, enkä yhtään lähtenyt metsä poluille :) kiitos, aion nauttia !

4/6 | 

Niinpä, nyt pitää ottaa yli varovasti loppu aika :) samoin sinulle! Nautitaan nyt näistä kun pian taas kuitenkin alkaa rumat loska kelit... :p

5/6 | 

Huiii! Onneks kaikki oli hyvin :)

Ihania baby showereita! Miulla ei ollut, mutta oon mielessäni suunnitellut järkkääväni salaa parille raskaana olevalle kaverille :D

6/6 | 

Kiitos,mä ite heti raskaudesta kerrottua parhaalle kaverille totesin että sellaset sitten haluan ja oon ollut ite mukana suunnittelemassa ja ne pidetäänkin meillä, ettei mennä ihan perinteisin kuvioin mutta en vaan halunnut ylläreinä niitä..Tosin en tiedä mitä ohjelmaa kaverit on keksinyt sen näkee sit huomenna :) totta, onneksi selvittiin säihkähdyksellä !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla