Poikamme sai aurinkoisena päivänä  17.05.2014  kasteessa nimen

Niilo Nestor Nikolai

 
Sinä päivänä kun Luoja teki sinut
Hän ei muuta tehnytkään
Heräs aikaisin, otti kynän käteen
Rupes siinä piirtämään

Päivä kului, mut hetkenkään lepoa
Piirtäjä ei kaivannut
Aivan niin kuin olis hurmoksessa ollut
Mestari valmisti sut

 

Ja tältä näytti äiti tärkeänä päivänä

 

Eilinen päivä oli upea niin säältään, kuin tunnelmaltaan. Ristiäiset siis onnistuivat hyvin ja tulen kertomaan niistä lähipäivinä hieman tarkemmin. Nyt lähdetään nauttimaan tuosta upeasta ilmasta ulos. Olkaa siis kuulolla ! Niilo nimittäin sai upeita lahjoja, jota tulen esittelemään seuraavaksi ja tietysti kurkataan hieman juhlapaikkaakin ja muita ristiäiskuvia.. kamera on nimittäin niitä pullollaan.

- Äippä & Niilo

Kommentit (25)

Nestor on kyllä nätti, mietimme etunimeksikin mutta sitten olisi liikaa ärriä nimessä, jos vaikka ärrävika kiusaa pienenä :) helppo ja ytimekäs Niilo on sopivampi sukunimen kanssa.

Juu pistin, tykkään mekosta kovasti vaikka aamulla tulikin pieni kriisi, se olikin liian lyhyt ja piti vähän fiksailla toppia alle, mutta eipä sitä edes huomaa :) kiitos!!

Anonyymi

Hieno nimi pojalla :) mun pojalla oli 2vkoa sitten ristiäiset ja nimeksi tuli Nikolai ^^ ps. Kirjotat tosi upeasti näitä tekstejä!

Anonyymi

Mun suvussa kulkee kans Nikolai nimi, ihan niinkin pitkällä kun mun isoisän isän veli oli Nikolai ja isoäidin isä toiselta nimeltään! :)