Tässä tapasimme vauvamme ensimmäistä kertaa.Tuleva äiti ja isikin oli hyvin hämillään pienestä epämääräisestä möykystä. Ainoa minkä erotimme oli sydän, sydämensyke. Sydän löi vimmatusti,meillä kaikilla kolmella.Hassua, siitä hetkestä lähtien meitä on ollut kolme.

26.07.2013

Seuraavassa ultrassa säpsähdin katsoessani ekaa kertaa näytölle ilmestynyttä kuvaa. Mitä onko se jo ihmisen näköinen? Miten niin pienessä ajassa tuosta katkaravun näköisestä kaverista oli kasvanut ihminen kahdella jalalla ja kädellä. Pää oli tietysti isompi kuin vartalo, mutta ihmiskeho ja sen osat erottuivat selkeästi.Olihan se tietysti keskeneräinen, pieni alien. Mutta pitkät varpaatkin jo selkeesti erottuivat, ne ovat kyllä isiltä.Silloin ei kyyneleiltä vältetty. Itkin onnesta,vauvalla oli kaikki hyvin.

22.08.2013

Tätäpäivää odotettiin.Vihdoin se oli koittanut,rakenneultra! Saisimme tietää pienokaisen sukupuolen. Mä tosiaan jo tiesin,että poika se on.Sen vaan tunsi.Ja heti kun kätilö alkoi tekemään ultraääni tutkimusta sukupuolihan selvisi.Ei sitä voinut olla huomaamatta saatika nauramatta.Kaverihan oikeen esitteli vehkeitään pitelemällä niistä lujasti kiinni ja heilutteli niitä onneissaan (sen jälkeen tietysti meni nyrkki suuhun). Poikahan se oli.  


ujo sivuprofiili 15.10.2013

Nyrkki suussa. 15.10.2013

Vielä tähän loppuun tuoreita kuvia meistä.Masu kasvaa hurjaa vauhtia.Onneksi vielä ei oo tullut mammakiloja hirveästi(koputtaa puuta).Tähän mennessä selvitty +5kg,onhan tässä vielä aikaa niitäkin saada.Tosiaan viimeinen kolmannes hurahti käyntiin 1.joulukuuta.

Kommentit (8)