Rysäys kuvia ja kuulumisia luvassa. Me ollaan viimepäivinä tehty niin paljon kaikkea, että on ihan vaikea päättää mistä alottelis. 

Otettu varaslähtö vappuun kera munkkien ja siman, shoppailtu kastemekko, annettu isille omaa-aikaa yökyläillen, köpötelty pitkiä vaunulenkkejä upeassa säässä, treffattu äidin ihania kavereita, syöty aamupalaks suklaata, pötkötelty uusissa tähtilakanoissa, suunniteltu tulevaa vappua, otettu nassuun auringosta miljoona pisamaa... niin ja maalattu huulet punasella pitkästä aikaa.

Perjantaina lähdettiin Helsinkiin hankkimaan pikkumiehelle kastemekkoa. Suunnattiin ekana Stockmannille, ainakaan itellä ei ollut hajuakaan mistä muualta sitä olisi voinut lähteä hankkimaan. No Stockmannilta kotiutui oikein mieluinen kolttu, tästä tulossa juttua ihan erikseen hieman myöhemmin, kuhan mekko on tuunattu valmiiksi.  

Niinhän se aina menee, kun ostoksille lähtee tarttuu kaikkea muutakin matkaan. Pitikin eksyä Elodie Detailsin hyllylle ja Mini Rodinin nurkkauskin söi kummasti rahaa. Vaunuja koristaa nyt ihana sadesuoja, tuo apple of my eye vaan viehettää mua kovasti sen tyttömäisyydestään huolimatta. Löysimme myös kauan metsästetyn ergonomisen rintarepun. Onneksi meillä oli pikkumiehen kultainen isomummi mukana, kuka ehdottomasti halusi sponssata suurimmaksi osaksi kaikki hankinnat. 
Shoppailu reissun jälkeen keksin, että nyt annetaan isommalle porkkanapäälle vähän omaa-aikaa, eli isille. Pakkasimme kimpsut ja kampsut pikkuisemman porkkanapään kanssa ja suuntasimme vaunuillen yö kyläilemään vanhempieni luokse. Vauva oli siis ekaa kertaa yökylässä. No minä olin mukana tiedetään, mutta jännää se silti oli. Aamulla herätessä kelloa katsellessa oli kyllä mahtava fiilis, 12:07. Ekana pienet paniikit missä vauva, mutta siellähän tuo jo tyytyväisenä nukkui päiväuniaan vaunuissa pihalla, mammalla ihanat unet takana  ja aamupalapöydästäkin löytyi suklaata. Vappuna olisi sitten tarkotus yökyläillä ilman äitiä, sillä tämä mamma laittaa korkkarit jalkaan ja lähtee radalle kera tyttöjen.  
Toivottavasti tälläinen sekalainen kuva pläjäys ja teksti muodossa- höpönlöpö miellytti.
Ja tähän loppuun muistutan, että käythän äänestämässä postaustoiveesi tuonne oikeaan alakulmaan olevaan  kyselyyn  ja kaikki Bloglovin- käyttäjät huom. meidät löytää nykyään myös sieltä. Klikkaa siis
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Anonyymi
7/10 | 

Pakko mainita, että olin tuona saman pöivänä, samaan aikaan stokkalla, ja kun näin sut mietin ekat 15min että akuka Tuo On, mistä sen tunnen..!!!?? Kunnes välähti! :) ei pelkoa, en vakoillut kovin kauan! ;) ihana pikkunen punapää!

8/10 | 

Hahhah olisit nykäissyt hihasta ja kysynyt mistä mä tunnen sut, vai etkai vaan juuri sillon nähnyt kun kärttysin ympäri miestenosastoa kun en saanut miehelleni oikean väristä kravaattia ristiäisiin, oli muuten vähä kiree tunnelma koko episodin jälkeen muutenkin :D täytyy siis ruveta miettimään jatkossa miten käyttäytyy :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla