Äitiysloma alkaisi perjantaina. Mutta täällä mä sitä jo viettelen. Jouduin ottamaan vauvan kanssa kymmenen päivän varaslähdön, kahdeksan tunnin työpäivät kävi yksinkertasesti liian rankaksi tälläisen masun kanssa. Nyt oon yrittänyt nauttia mahdollisimman paljon hyvistä yö unista ja kotona olemisesta. Pian täällä voikin olla jo aivan erilainen päivärytmi. Ja varmasti tulee olemaankin. Nimittäin vauvan laskettuun aikaan on enää 40 päivää! 5 viikkoa. Sepäs kuullosti lyhyeltä.

rv34

Onhan tää hieman outoa. Aamulla saa nukkua pitkään. Illalla ei oo oikeestaan väliä monelta nukahtaa. Kokopäivä aikaa tehdä yks rästissä oleva homma, kuten astianpesu koneen täyttö. Luksusta. Ei oo kiire mihkään. Mutta oonhan mä muutaman kerran jo töissä käynyt pyörähtämässä kauppareissun yhteydessä. Ehkä mä pian uskon, ettei mulla oo töitä nyt hetkeen. Ehkä tähän ajatukseen pian tottuu. Tällähetkellä tuntuu kyllä haikeelta. Viihdyn nimittäin töissä hyvin. Varsinkin nyt kun ekaa kertaa jää äitiyslomalle, kotona oleminen tuntuu niin oudolle. Jos joskus jään toisen kerran äitiyslomalle, uskoisin sen olevan helpompaa. Yritän toistaa itelleni olevani ihan luvan kanssa kotona. Mun pitää valmistautua tulevaan. Monta kertaa öisin oon herännyt katsomaan kelloa kuinka monta tuntia herätykseen on aikaa. Ainiin eihän mun tarviikkaan herätä. Paitsi sitten, kun koira päättää haluta aamulla pisulle. Onkohan muilla odottavilla ollut samanlaisia ajatuksia äitiysloman alkaessa? Vai pääsitkö heti lomailun makuun?  Pitää muuten mainita, että yksi kotona ärsyttävimmistä vempaimista on tällähetkellä jääkaappi. Se ärsyttävä valkoinen möhkäle, joka huutaa mun nimeä useita kertoja päivässä. Onneksi oon aika hyvin saanut täytettyä sen kevyillä, mutta herkullisilla välipaloilla.

Jäätynyt Okko.
Uudet talvi popot!
ei meikkiä- look

Vauvalle kaikki alkaa olla pian valmiina.Sänky pedattuna, vaatteet pestynä ja hoitotuotteet hommattuna. Mutta yksi tärkeä homma olis toi sairaalakassi ja sen pakkaaminen. Tossa se kassi puoliksi täytettynä nurkassa kököttää.Mitä ihmettä mä sinne pakkaisin? Valmiina oleva tarkasti suunniteltu lista tarvittavista tavaroista on jääkaapin ovessa. Siinähän ne yksinkertaisesti kaikki lukee valmiina. Pitää vaan tarttua tuumasta toimeen ja vihdoin pakata se. On vaan niin vaikeeta päättää mitkä pienet söpöt vaatteet ottaisin vauvalle mukaan. Millä viikoilla siellä on sairaalakassi pakattu?

Pian poksuu!
Hymyilytti.

Ainiin yksi kuva vielä ! Tässä olis mun tämän illan eväät. Mahdottoman ihana ohjelma tulee telkusta. Tykkään niin kovasti Satuhäistä, oli kyseessä millanen pariskunta vain ohjelma saa mut hymyilemään. Ehkäpä joskus mäkin saan olla morsian, ihanassa valkoisessa kermakakussa..(Voi olla, että kihlattuni hieman "murahtaa" tuon edellisen lauseen luettuaan.. Ehkä nyt ensiksi selviydymme tulevasta vauvavuodesta)

nami nam!

Aurinkoisin terkuin Tiia & Kuutti

Kommentit (8)

Ihana masu!

Ja joo, minä en kerinnyt koko laukkua pakkaamaan. Oli tosi hankalaa ja raivostuttavaa selittää poikaystävälle sairaalasta käsin, että mitä sen pitää tuoda mulle, mistä hyllyltä jne. ja ne kaikki esim. vaatteet oli just jostain väärästä pinosta otettu ja aivan liian pieniä! :D

Olen vasta rv 24+5, mutta jouduin aloittamaan lomailun sairaslomalla jo paljon suunniteltua aikaisemmin vuodelevolla. Itseä on vaivannut paljon syyllisyys töistä pois jäämisestä. Ehkä siihen ajatukseen tosiaan tottuu, ettei töissä tarvitse olla. Tuntuu vielä ainakin hölmöltä olla kotona ilman sitä tarkoitusta, pientä jota hoitaa ja kasvattaa.

Ei enää pitkään ole sulla odotusta jäljellä. Ihana masu!

Kiitos kovasti! Alkaa masu olla jo jätti! Voin kuvitella miltä tuntuu jäädä reilusti ennen mammaloman alkua pois.. Mullakin oli tossa hetki sitten muutamia viikkoja saikkua ja oli niin vaikea olla rennosti..kokoajan murehdin että enkös vois mennä töihin yms.. No nautitaan nyt "lomailusta" vielä kun voidaan :)