Täällä podetaan vaatekriisiä nimeltään mitä ihmettä mamma pukisi ristiäisiin päälle? Lähiaikoina on tullut osteltua vain vauvanvaatteita, mutta tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaa äidin ristiäislook. Tähän liikuttavaan ja erittäin tärkeään juhlaan on vielä useampi viikko, mutta pohdinta mekkojen välillä on kova. Suurinpana ongelmana oli mekon malli, näin juuri synnyttäneenä kroppa nyt on mitä on.
Maxia, edestä lyhyttä ja takaa pitkää, yksi olkaiminen, tuubi mallinen, helmasta hulmuava vai uskaltaisiko sitä tunkea jo jopa vartalonmyötäisen? Liian monta vaihtoehtoa. Liikaa nettikauppoja. Liikaa tuhlattuja tunteja turhanpäiväiseen kriiseilyyn, mutta mä olen nainen. Haluan todella näyttää niin hyvälle kuin mahdollista esikoiseni suuressa juhlassa.
Kolme kaunista mekkoa siis kotiutin. Minkä näistä nyt sitten valitsisi puettavaksi kastejuhlaan?
 Valkoinen, turkoosi vai mintunvihreä? Pitsiä, pituutta vai kimallusta? 

Mintunvihreä mekko on kyllä puoleensa vetävä, pakko myöntää. Olen jo pitkään haaveillut tämän tyylisestä mekosta. Upean värinen, mallinen ja kankainen kaunokainen. Ja nuo hihat on piste i:n päälle. Tämä on ehdottomasti oma suosikkini ja vahvana kakkosena valkoinen yksinkertaisempi pitsimekko. Maximekko on upea koristeineen, mutta tälläkertaa lyhyempi malli miellyttää enemmän, sillä saisi laittaa korkeat korot pitkästä aikaa jalkaan, osaakohan sitä edes raskausajan jälkeen koroilla kävellä? Jos nyt pysyn tuossa mintussa, juhlien väriteemana tulee myös olemaan mintuvihreä, eli se perinteinen vaaleansininen saisi väistyä. Tuo mintunvihreä teema houkuttelisi kovasti. Ehkäpä se valinta onkin sitten jo tehty, ainakin osittain.
Oon juuri tälläinen "vaakailija" näiden juhla-asujen kanssa. Ehkäpä siksi sinä voisit auttaa ja kertoa mielipiteesi, vaikka nuo mekot eivät kuvissa päälläni olekaan.

Kommentit (37)

Anonyymi

Tuo mintunvihreä on kyllä upea! Mutta samoin on kyllä valkoinen pitsi-ihanuus! Valkoinen korostaisi värinä myös mielestäni kauniisti kasteen liturgista väriä - suurta iloa! Mutta mihin ikinä päädytkään, näytät varmasti upealta!! Iloa ristiäisvalmisteluihin! :---) t. Anna

Nuo kaikki on aivan ihania!! Tuo ensimmäinen jotenki kolahti muhun tosi paljon, ja en nyt saa mielestäni sitä! Mutta ehkäpä se sopis joihinki toisiin juhliin paremmin :) Mä valitsisin ristiäisiin varmaan tuon viimeisen, se on hirmu kaunis ja herkkä! :)
Mistä nuo mekot on :)?

Tykkään eniten tuosta ekasta, valkoista en laittaisi varsinkaan jos vauvalla on perinteinen valkoinen mekko. Että erottuu sitten lapsi äidin vaatteesta kuvissa :)

Voi hitsi mä ihastuin tohon turkoosiin... :D itte kans kyllä laittaisin jalat paljastavan, ja ehkä oisin tuunannu tollasesta maximekosta lyhyemmän! :D

Ihania mekkoja! Mullakin oli mekkokriisi ristiäisten aikaan ja sitten kun sain vihdoin valittua täydellisen, niin se ees kerennyt tulla perille ennen ristiäisiä :D
Tuo 2. mekko on kyllä niin kaunis!

Anonyymi

Etiketin mukaan ristiäisiin ei sovi laittaa valkoista, jos vauvalla on valkoinen kastemekko.

2. Tai 3. Ykkönen on aivan upea mutta muistaakseni ristiäisiin ei suositella laitettavaksi liian juhlavaa ( jota kyllä itse ihmettelen suuresti ). Valitsetpa minkä vaan, tuut näyttään upeelta

Lähti liian aikasin.. Eli toi maxi on kyllä ihana, mutta ei läheskään niin kiva päällä kun tuo minttu :) valkosestakin tykkään, liikaa vaihtoehtoja !

Mulla on myös niin kova halu laittaa sukkikset ja kunnon korkkarit pitkästä aikaa joten tuo maxi ei siihen sovellu ja lähti palatukseen :) päälläni tulee siis olemaan minttu ja vielä ei oo tietoo kengistä :D

Valkoinen pitsimekko on kyllä kaunis, mutta en tälläkertaa valinnut sitä :) sulla on varmaan blogissa kuvia, pitää käydä kattelee heti kun ehdin :)