Te bloggerin käyttäjät olette varmasti huomanneet, että lukuluettelo tökkii? Se päivittää vain yhden blogin kerrallaan ja senkin viivellä.
Lukuluettelo ei siis toimi enää samalla tavoin kuin ennen ja  enkä tiedä onko tämä bloggerin temppuilua vaan  uudistus ? Jokatapauksessa lukulistan tökkiminen   "rikkoo" vaivalla hankittuja kontakteja muiden bloggaajien kanssa.
Ensimmäinen ajatus tästä "uudistuksesta" oli huoli siitä miten te lukijat sitten tänne löydätte? Jos uudet postaukset ei automaattisesti päivity lukijoiden lukulistalle? Itse oon ainakin seurannut teitä kaikkia täältä bloggerin lukulistan kautta, mutta eipä tuo enää ole mahdollista.
joten ainoa paikka mistä voit tällähetkellä jatkaa seurailua lukuluettelon tapaan on bloglovin.
 Baby Shower blogia pääset seuraamaan täältä !
Ja nytkö mun sitten pitäisi muistaa kaikki seuraamani blogit ulkoa ja lisätä ne tuonne blogloviniin?? Ei onnistu, joten  linkkaathan oman blogisi bloglovin tilin kommentti boxiin !

KIITOS
Kertokaahan jos ootte viisaampia, onko tämä pysyvä muutos vai joku hetkellinen vika?
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

1/22 | 

Mietin ihan samaa!! Mulla tökkinyt jo pitkään, päivitti viiveellä. Nyt vaan yhtä kerrallaan. Tosi kätevää.. -.-

12/22 | 

Hetkellinen vika, joita on kyllä ollut useampaankin otteeseen kolmen vuoden sisällä. Ei siis mitään hätää, kyllä tämä tästä taas lähteepi pelittämään :-)

14/22 | 

Vähä muaki ärsyttää ku toi lukulista ei toimi, mulla on bloglovin mut en osaa ees käyttää sitä :DD en ees muista millo viimeks oon siellä käyny

15/22 | 

huh että muillakin tuntuu olevan tää sama ongelma, ärsyttävää kun näkyy vaan yks kerrallaan :/ siirryin nyt bloglovinia käyttämään , toivottavasti muutkin löytää tiensä sinne jos tää on pysyvää :)

18/22 | 

Ärsyttävää, oon koittanu päivitellä sitä, kirjautua ulos jne mut mikään ei auta. Sais kyllä olla väliaikanen muuten käy aika paljon haastavammaks huomata joka postaus blogeista ketä seuraa..
>:( :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla