Kaupallinen yhteistyö Jollyroom.fi kanssa

Kesäterkut meiltä kaikilta! Kesä on imaissut mennessään ja blogi on ollut hiljainen. Olen nauttinut täysillä viimeisestä kotiäiti kesästäni. Te bloginlukijat olette kyllä käyneet mielessä päivittäin ja on ihana päästä taas postailun makuun. Osa teistä lukijoista varmaan kurkkii meidän kesäpuuhia instagram storyn puolella? Siellä onkin jo vilahdellut kesäpäiviemme puuhapaikka, poikien uusi piknikpöytä.

Piknikpöytä on ollut täysi kymppi meidän kolmevuotiaan kesässä. Heti herätessä hän juoksee ulos avaamaan aurinkovarjon ja pyyhkii yön jättämän kosteuden penkeiltä. Piknikpöydän ympärillä on syöty, piirrelty, muovailtu ja rakenneltu legoilla. Takapihamme on suojassa metsänlaidalla, mutta aurinkoisena päivänä varjo on ihan ehdoton. Piknikpöytä on niin mieluinen, että se saa hetkeksi ikiliikkuja isoveljen täysin pysähdyksiin. Voitteko kuvitella, että hän istuu paikallaan? Bongailee ylitse lentäviä lentokoneita ja kyselee mikä lintu mahtaa puussa laulella? Ja ehdottelee jatkuvasti, että kutsuisimme kaverit kesäkekkereille keksille ja mehulle.

Kesäpäivät kahden lapsen kanssa hurahtavat hetkessä, mutta vielä on onneksi kesää jäljellä. Ensi viikolla koittaa vihdoin meidän ensimmäinen kesälomareissu! Päästään viettämään kesäpäiviä takapihan ulkopuolelle, vaikka omassa suloisessa kesäpihassa ei ole mitään valittamista, ei todellakaan.

Tämä suloinen Woodlii piknikpöytä  on nyt alessa Jollyroom.fi - se hiekkalaatikolla varustettu pöytä on myös aika hauska! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram