Itseäni harmittaa, kun omia lapsuuden leluja ei tullut säilytettyä. Muistan Spice Girls barbien upeat konserttileikit ja Trolli peikkojen karheat hiukset ja muovin tuoksun. Miten ne voisi edes unohtaa? Voi kun voisi katsella omia upeita tarravihko kokoelmiaan omien kullanmurujen kanssa. Geelikynistä tuskin enää tarttuisi paperille väriä, mutta olisihan niitä hauska esitellä. 

Onneksi isi on säilyttänyt lelujaan paremmin ja aarrekätköistä kaivettu Lego jalkapallostadion suoraan 90- luvulta onkin viihdyttänyt taaperoamme jo useita päiviä. Jokainen osa on tallella ohjeineen päivineen ja pelit pitävät taaperon tyytäväisenä tunti tolkulla. Jokaisen pallopelin jälkeen tarkistamme osien olevan tallessa, sillä tämä jalkapallokenttä tulee viihdyttämääm poikiamme vielä pitkään ja toivottavasti myös poikiemme omia pienokaisia sitten joskus - onhan se niin hieno!

Meidän pojilla on leluja, pelejä, pehmoja ja piirrustusvälineitä laatikoittain, kuten monella nykypäivän lapsella. Mutta niiden kestävyys on vähän vaihtelevaa, varsinkin kun puhutaan muovileluista. Pikaliimaa kuluu ja pattereita saa olla vaihtamassa alvariinsa. Meillä lelut kerätään leikkien jälkeen ja sohvan alle vierineet osat etsitään heti. Leluja siis kunnioitetaan, mutta saa nähdä jääkö niistä siltikään mitään jäljelle leikki-iän jäädessä historiaan? Toivotaan, sillä omien lasten leikit lapsuuden aarteiden kanssa on sydäntä lämmittävää katseltavaa. 

Löytyykö teiltä lapsuuden leluja omien lasten leikeistä? Mikä oli lapsuuden hittilelusi? Listaa komenttikenttään lapsuuden lemppari lelusi!

Kommentit (2)

-ninnu

Barbit, My Little Ponyt, Legot ja kinder-munien yllätykset, ne puput ja krokot joita keräiltiin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram