Heti alkuun kyselen teiltä lukijoilta tykkäättekö käydä museoissa? Viihtyvätkö lapset vai vikisevätkö jo vartissa? Jaksavatko lapset kierrellä vai villiintyvätkö? Myönnetään, että mä olen pitänyt lapsesta saakka museoita mälsinä mestoina. Mun asenne museoita kohtaan kuitenkin muuttui eilen, sillä vietimme kivan kesälomapäivän Luonnontieteellisessä museossa. En siis ole vieraillut kyseisessä museossa sitten ala-aste aikojen, joten oli jo aikakin käydä uudelleen. 

Luonnontieteellinen museo viihdytti meitä monta tuntia ja kun matkassa oli mukana 3,5 vuotias niin "saa koskea" - kyltit ja toiminnalliset pisteet lämmittivät kovasti sydäntä. Ryömimme karhun lailla lumionkaloon, soittelimme simpukoille ja kuuntelimme Saimaannorpan ääntelyä.

Museopäivämme oli hyvin kaukana tylsästä pakkopullasta. Viskon siis "museot ovat tylsiä" - asenteeni roskakoriin ja alan googlailemaan lisää mahdollisia lapsiystävällisiä museokohteita tulevaisuutta varten. Etsinnässä olisi museot joissa katselun lisäksi saisi nauttia toiminta mahdollisuuksista koko perheen voimin. Kertokaahan siis omat museo suosikkinne! Millaista tekemistä siellä on lapsille? Minne siis kannattaisi seuraavaksi suunnata? 

 

 

 

Kommentit (10)

Surgere

Me ollaan lasten kanssa käyty muutaman kerran lasten kaupungiassa. Aivan mahtava paikka. Suositelen!

Vierailija

Ei kyllä koske tätä postausta mut miksi ihmeessä sun selfiet on kaikki sellaisia "huulet töröllään" olevia irvistyksiä? Missä on luonnollinen hymy ja luonnollinen ilme! Todella teennäisiä kuvia mut liekkö koko elämä ja ihminen niissä kuvissa teennäinen🤔

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Höpö,höpö.. joskus tulee vähän poseerattua kera ilmeiden mutta kyllä sieltä ihan luonnollisemmallakin ilmeillä varustettuja kuvia löytyy. Eikös jokainen saa lisätä sellaisia kuvia kuin itse haluaa?

Mut joo voihan se olla, että oon ihan teennäinen tyyppi päästä varpaisiin! 🤔🤔🤔

Anna R

Aika raukkamaista ja säälittävää tulla heittämään tämmöistä kommenttia anonyymina. Kertoo sinusta itsestäsi ihmisenä aika paljon.

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Mä olen sataprosenttisesti samaa mieltä. En ymmärrä mikä siinä huutelussa niin viehättää? Tuonkin kommentin mielipiteineen olisi halutessaan voinnut esittää hieman asiallisemmin. Tuo viimeinen lause kuitenkin paljastaa, että tämänkin kommentin alkuperäinen tarkoitus oli vain kiusaamis mieless kirjoittelu 🤢

Juhan

Kateellinen oot kun toinen on kauniimpi kuin sinä :D tuo kommentti siis kertoo jo mitä sä olet. Fakta ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram