Aluksi ajattelin tämän blogin vain olevan sellainen odotusajan pieni tunteiden purkaus paikka jossa olisi hauska jakaa omia odotusajan kokemuksiaan ja vaihtaa muutama kommentti samassa elämäntilaanteessa olevien kanssa. Vauvaa odotellessa mielessä pyöri myös blogin lopettaminen heti vauvan synnyttyä, sillä ketäpä nyt meidän arki kiinnostaisi? Saatika mistä keksisin kirjoittaa?  Mutta kuinkas ollakkaan täällä ollaan ja se on vaan ja ainoastaan teidän lukijoiden ansiota. Te ihanat vanhemmat ja uudemmat lukijat olette jättäneet niin paljon positiivisia kommetteja blogiin, joten tuo lopettaminen ei oo käynyt mielessäkään. Muutamia yhteydenottoja on tullut s-postiinkin sekä facebookin puolelle ja niistä yhden haluaisinkin osittain jakaa teille. Ehkäpä tämä valaisee sitä miksi täällä ollaan näin surkeana sadepäivänäkin yhtä hymyä.
" Mun oli pakko laittaa sulle näissä omissa raskaushuuruissa viesti, kuulin sun blogista ja oonkin nyt yövuoroissa lukenut kaikki sun tekstit, oli niin koukuttavaa! Sä olet kyllä aivan mahtava, ilonen ja rakastava! Annoit kyllä valtavasti voimaa ja ajattelemisen aihetta omaan odotukseen.. ja sitten olet vielä niin nättikin, pojallasi on aivan mahtavan väriset hiukset! Sä olet kyllä aivan varmasti maailman paras äiti pojallesi!"
Lukijakaarti on kasvanut ja oon todella kiitollinen teille uusille sekä vanhoille lukijoille  ja kaikille ketkä jaksavat aktiivisesti kommentoida ja seurailla blogiamme. Tässä vaiheessa olisi mukava antaa teille lukijoille hieman enemmän, joten nyt olisi ensimmäisen kysymyspostauksen aika . Nyt teillä jokaisella on mahdollisuus siis kysyä aivan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. 
Sana on siis vapaa.
Kaikki kysymykset ovat hyvän maun rajoissa tervetulleita.

Joten nyt kaikki uudet sekä vanhat lukijat kysykää, mitä mieleen juolahtaa, ihan mistä vaan!
Ja muistathan että voit kysyä anonyyminä, joten eipä muutakun kyselemään. Tottakai, toiveet kirjoittelun aiheista ovat myös tervetulleita.
Kysymyksiä innolla odotellen
Tiia & Niilo

Kommentit (12)

Anonyymi

Mistä poitsun nimi on peräisin? Ja oletko syntyperäinen lohjalainen ? Oliko vauva suunniteltu? :) onko vauva-arki sitä mitä oletitkin?

Anonyymi

Mitä ajatuksia päässäsi pyöri silloin kun teit ensimmäisen positiivisen raskaustestin? Missäpäin Lohjaa asutte? Kuinka kauan olette miehesi kanssa pitäneet yhtä? Oliko hän elämäsi ensimmäinen rakkaus vai olitko seurustellut jo aiemmin? Kuinka kauan olitte sairaalassa pojan syntymän jälkeen? Ihana blogi, kiitos kun jaksat kirjoitella iloksemme :)

Anonyymi

Onko ystäviä kadonnut lapsen saannin seurauksena? Miten vietätte ihan tavallisen päivän, mitä kaikkea päivään kuuluu? Joku "lempivauvanvaatteet" postaus ois kiva!
Tää on blogi jota tsekkaan joka päivä onko tullut uutta tekstiä ;) hyvää kesää !

Anonyymi

voisitko tehdä videopostauksia ? minkälaista elämää elit ennen vauvaa? Omat perhesuhteet minkälaisia ? :)

Anonyymi

Voisitko kirjoittaa postausta vauvan vaatteisya ja muista hankinnoista? Ja koska teet vastauspostauksen :)