Mä oon liiankin aktiivinen kuvailemaan kaikkea mitä ikinä teenkin tai mihin ikinä käteni kiinni tarttuukaan. Mä kuvaan kaiken. Haluan ikuistaa jokaisen hetken. Mä pidän puhelimen kuvat kansion selailusta. Mä taidankin selata kuvat läpi useamman kerran päivässä. Varsinkin nyt,kun mulla ei oo muuta kuin aikaa. Kuvailua jatkan ehdottomasti vauvan synnyttyäkin, mutta niiden selailu sitten ehkäpä voi jäädä vähäisemmäksi. Sen näkee sitten. En vois elää ilman puhelinta. Onhan meillä järkkärikin,se nyt on vaan turhan iso mun käteen. Tässä kuvat kansioni suosikkeja viime päiviltä,olkaapa hyvät !

Miettinyt pinnasängyn paikkaa, se tulee tähän nurkkaan.

Ihastellut kaveriltani saamia pieniä suloisia villasukkia.
Nauttinut kiireettömistä aamupala hetkistä.
Nauttinut lumesta.

Harmitellut sen pois sulamista.
Tappanut aikaa lukemalla lehtiä.

Koristellut kynttilänjalkoja söpöin rusetein.
Fiilistellyt sitä, että näen vielä hetken varpaani.
Miettinyt mitä söisin, että näkisin ne varpaat jatkossakin.
Viettänyt aikaa ihanan suklaanenäni kanssa.
Harjoitellut uuden läppärin käyttöä.
Kasvattanut Newbie kokoelmaani.Ja jälleen kerran iso kiitos teille uusille lukijoille. Kiitos myös innostavista kommenteistanne.

Tähän loppuun voisinkin kysäistä,olisiko teillä jotain toiveita mistä voisin kirjoittaa? Kaikki ideat otetaan vastaan. Ihanaa viikonloppua kaikille

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

4/7 | 

Mä aina sillon tällön jaksan kuvailla järkkärillä,mutta puhelimel tulee napsittuu kaikkee turhaakin:) mulla on tos jtn perus rahkaa vaan, nyt raskausaikana ne protsku jutut maistuu kun söis pelkästään protsku jauhetta kuivilteen:D pippuriki tuntuu välillä yhtä polttelevalta kun chili!

Vierailija
7/7 | 

Kirja ei ole tuttu, mutta Keskosuus todellakin!
Synnytin 28.8.16 rv 30+2 esikoisen poikani 💜 sairaalassa oloa Oli 8 viikkoa ja nyt olemme o nelisesti kotona. Pittääpä kattoa löytyisikö vielä kirjaa, olisi mielenkiintoista lukea, tulisi varmasti omat sairaala ajat mieleen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla