Vihdoin keksin siihen ratkaisun. Olen nimittäin jo kauan etsinyt kauniita kehyksiä ultrakuvien säilyttämiseksi. En halunnut sellaisia perinteisiä kehyksiä, johon voi laittaa usemman kuvan peräkkäin ja sitten vai seinälle roikkumaan. Yhdelle kuvalle tarkoitettuja nättejä kehyksiä kyllä löytyisi, mutta en osannut valita vain yhtä kuvaa useamman ultrakuvan joukosta. Halusin toteuttaa ultrakuvien säilytyksen omannäköiselläni tavalla. Eikä mulla oikeestaan ollut mitään ideaa mielessä..ainoa toiveeni oli jos kuvia voisi jotenkin käyttää osana kotimme sisusta. Tänään sitten törmäsin miellyttävään valokuvalaatikkoon ja nappasin sen matkaani ja lähdin innoissani kotiin tuunailemaan.

Tältä valokuvalaatikko näytti kaupasta ostettuna

Laatikon sisältä löytyy kymmenen valokuva taskua, joihin ajattelimme kerätä tärkeitä valokuvia vauvamme ensimmäisestä vauvavuodesta. Kävi myös mielessä jos toisen puolen laatikosta tyhjentäisi ja säilöisi sinne pieniä esineitä vauvavuodesta kuten ensimmäisen pienen tutin tai pienet vauvan töppöset. Tämä laatikko on sitten hauska säilyttää ja antaa lapselle tulevaisuudessa.
Laatikossa oli valmiiksi paperisia valokuvia, ne sai helposti irrotettua ja vaihdettua tilalle omia valokuvia. Laatikon ulkopuolella on kahdeksan kehystä, joihin sain mukavasti mahtumaan kaikki ultrakuvat. Laatikon toiselle sivulle tulostin tärkeimmän raskausajan kuvani. Tämä kuva oli siis ensimmäinen kunnollinen masukuva jonka "avulla" kerroin monelle tuttavalle raskaudestani.  Päätimme siis pitkään salassa pidetyn raskauden julkaista jakamalla tuon kuvan. Sain kuvaani niin ihania kommentteja, joten halusin senkin päätyvän kehyksiin.
Tältä laatikko sitten näyttää tuunauksen jälkeen.

Onhan tää mammalomailu hauskaa aikaa, kun on aikaa tehdä tälläisiä  tuunailu juttuja. Valmis valokuvalaatikko miellyttää silmääni kovasti! Mitäs te olette mieltä lopputuloksesta?
  Terkuin Tiia & Kuutti
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (24)

8/24 | 

Tuli todella kiva! Itsekin jo mietiskellyt jotain rasiaa tai laatikkoa mihin säilöä ensimmäiseltä vuodelta meidän neidille kaikkea pientä myöhemmin annettavaksi. Ainakin syntymäpäivän iltalehti on sinne tilattuna. Enää pitäisi löytää se laatikko!

11/24 | 

Vau, hieno on! :) Meillä on ultrakuvat ihan vain albumissa (sentään albumissa, eivätkä pyöri missään laatikoiden perukoilla), mutta ois kiva keksiä jotain. Ehkä teen Juusolle oman albumin, niin laitan sinne muiden vauvakuvien joukkoon.

14/24 | 

Mä ajattelin äippäpakkaukseen keräillä sitten joitain juttuja kanssa, vaikkapa pieniä vaatteita josta en raaski luopua ollenkaan :) tuo valokuvalaatikko on niin pikkuinen ettei sinne kuitenkaan kaikki tärkeät vauva aikojen tavarat mahdu :)

16/24 | 

Hih, kiitos :) juu nehän vissiin voi haalistua kokonaan n. 10 vuodessa jos ei suojaa millään, näin ainakin luin jostain :) jostain myös lukasin että tavallisessa muovitaskussa tai muovisessa valokuva taskussa ei välttämättä säily, koska se muovi lämmittää niitä ja imee itseensä värit niistä kuvista, mutta en uskalla sanoa pitääkö paikkaansa :) mulla yhdestä alkuperäisestä lähtenyt jo naaman kohdalta musteet, koska oli jääkaapin ovessa magneetilla kiinni :s Oma albumi kannattaa ehdottomasti tehdä, ihania muistoja sitten :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla