Kaupallinen yhteistyö jollyroom kanssa

Lastenrattaat ovat tälle äidille kuin autot miehille. On siis jälleen aika esitellä täydellinen lisävaruste kylmiin päiviin. Tällä kertaa vinkki suuntautuu kuitenkin lasten sijaan äideille ja iseille. Olettehan jo kuulleet lastenrattaisiin kiinnitettävistä kädenlämmittimistä ? Me ulkoillaan lasten kanssa päivittäin ja mikään ei ole sen kurjempaa kuin paleleminen puistonlaidalla. Vauhdikkaat ulos lähtemiset ovat tuttu kuvio ainakin meidän jengille, siinä rytäkässä ne omat hanskat unohtuu helposti. Olen myös taitava hukkaaman hanskani, sillä riisun ne usein pois ulkoilun aikana. Solmin kengännauhoja, korjaan tuttia, kurkkaan puhelinta yms. Tykästyin näihin myös kaupunki käytössä, sillä täällä päin ei ole suuria ostoskeskuksia vaan liikutaan kaupasta toiseen ulkokautta.

Lastenvaunujen valikoima kaikkine lisävarusteineen on nykypäivänä laaja. On mukitelinettä, istuinpehmustetta, seisomalautaa, sadesuojaa, vaunuleluja ja heijastinta, mutta kädenlämmittimiin en ollut koskaan törmännyt. Veikkaan, että kädenlämmitin on monelle vanhemmalle sellainen lisävaruste, joka ei käy ensimmäisenä mielessä, mutta kokeiltuaan pääsee must have listalle. Näin kävi ainakin tälle pienen talvivauvan äidille ❤️ 

Nämä lampaantaljaiset kädenlämmittimet kiinnitetään napakoiden nappien kanssa työntöaisan ympärille, joten ne istuvat useisiin lastenrattaisiin. Siksi tämä lämpöinen arjenhelpottaja on mitä mainioin lahjaidea vaunukansalaisille.

Kevätaurinko alkaa pikku hiljaa ihanasti lämmittämään, joten  kädenlämmittimet ovat nyt mukavassa tarjouksessa.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram