Vaikka se mahdottomalta kuullostaakin, täällä ollaan entistä enemmän vauvahuuruissa. Eilen vietettiin mun ja "Kuutin" baby showereita. Nämä juhlat onnistuivat aivan älyttömän hyvin. Juhlien järjestelyissä poikettiin vähän perinteistä, nimittäin olin itse mukana järjestelyissä. Järkkäilin kodin juhlakuntoon ja kutsuin ystävät koolle.Vaikka juhlien järkkäily ison masun kanssa onkin hieman raskasta, hymy on korvissa. Olen niin onnellinen ihanista ystävistäni ja sukulaisistani. Kaikki odottavat kovin vauvaa ja haluavat olla mukana pienen tulokkaan elämässä.

Ystäväni olivat leiponeet herkullisia kakkuja ja aivan ihastuttavia vaaleansinisiä kuppikakkuja, hullaannuin niistä täysin. Äitini tarjosi herkulliset ruoat ja juomat. Tarjolla oli herkullinen salaatti baari, maukkaita juustoja, kuohuvaa sekä kaikkea pientä naposteltavaa. Juhla oli tunnelmaltaan lämmin ja hyvin vaaleansininen.Tietysti, mitäs muutakaan voi olettaa. It´s a BOY !

Ystäväni olivat järjestäneet kutsuille mukavan rentoa ohjelmaa. Ohjelmaa oli juuri sopivan verran, oli nimittäin kivasti aikaa vain rupatella ja herkutella.

Vauva sai hirmuisen määrän lahjoja. Suloisia paketteja oli valtava määrä ja tämä tuleva äiti on kiitollinen niistä. Kaikki lahjat olivat aivan ihania ja hyödyllisiä. Oli pehmoleluja,vaippoja, hoitotuotteita, leluja,tutteja, vauvan kenkiä ja töppösiä, ihania pentikin vauva juttuja ja vaikka mitä. Monessa paketissa oli myös tulevalle äidille suklaata, nami nam. Ja kyllä meinasi itku päästä, kun ovesta tuli sisälle valtava vaippakakku, aivan mieletöntä. Vaippakakun sisälle oli mm. piiloteltu vaatteita ja hoitotuotteita sekä super söpö mini helistin.

Yhtenä ohjelma numerona oli mm. kirjoittaa Terveiset tulevalle perheelle. Tässä yksi jonka haluan teille jakaa.

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan" - Tove Jansson.

tulevan mamman juhla- look.

 

Annen taiteilema Kuutti

Erittäin onnistuneet juhlat ja ihania lahjoja. Kiitos kaikille osallistuneille, teitte päivästä ikimuistoisen. Halit ja pusut, teille kaikille.

Illalla kävin nukkumaan onnellisena soittaen masulle uutta pehmoleluaan joka söpösti soi

"Hush, little baby "

- Tiia & Kuutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla