Tänäkin vuonna vietimme joulua perinteisin kuvioin. Vietimme joulua molempien sukulaisten luona ja joulumme olikin oikein onnistunut ja rauhallinen. Tämä oli kihlattuni kanssa kuudes yhteinen joulumme jonka saimme yhdessä viettää. Tässä kurkkaus kuvina jouluumme, tämä ei mielestäni tarvitse paljon tekstiä. Kuvia tuli taas tuhat, mutta tässä omat lempparit!

Samalla kun leipoo, ei kannata taputella vauvan potkuihin takaisin :)

oma koti joulu kunnossa. Puhdas koti ja puhtaat lakanat- fiiliis!  
Äidille joulukukkia.
Kuplivaa, Alkoholitonta tietysti.
nami nam ruokaa
Joulupöydän kattaus
Sain ihania lahjoja.
Ja niin sai vauvakin, suurin osa oli pehmeitä suloisuuksia.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä sinetöidä joulu 2013 muistoihimme ja ensi vuonna sitten meitä onkin jouluna yksi enemmän. Uskon, että vauva tuo ensi jouluna sitä oikeaa jouluntunnelmaa mukanaan, mitä lapsenakin aina oli. Ihanaa sitten seurailla vierestä kun pikkuinen iloitsee lahjoistaan (sen verran mitä ymmärtää 9 kuukauden ikäisenä). Unohtamatta suloista tonttupukua, mihin voi vauvan pukea. Miten söpöä!

Blogeista joita seurailen olenkin jo lukenut joulukuulumisia, mutta olisi kiva kuulla millä tavalla lapsi muuttaa joulua? Saako lapset aikaiseksi sitä oikeaa ihanaa jouluntunnelmaa? 

nyt todella tuntuu jo aikas tuskaisen suurelta tää masu. hieman alle 10 viikkoa aikaa vielä kasvaakkin.
Terkuin Tiia

Kommentit (7)

Kyllä mulla ainakin tuo lapsi toi sitä joulutunnelmaa ku lahjoja hommaili sille jne! :) Mutta uskosin että vielä enempi ku lapsi kasvaa, tuo munkin murunen on nyt 10,5kk niin ei vielä oikein kiinnostanut paketit :D
Huh ompa sun masu jo iso! :D

Ens jouluna on varmaan jo sunkin murusella eri fiilikset lahjojen suhteen ;) jeps mun masu on aikas valtava jo !! Pelottaa ajatella miten se vielä ehtiikään kasvaa.

Kaunis mama olet ja ihania kuvia! Meillä oli nyt pojan toinen joulu 1v. ja hän ainakin repi muutamia paketteja itse auki, mutta ei vielä ymmärtänyt joulupukin päälle tai muuta :D Edellisenä jouluna hän oli vain muutaman viikon vanha. Joulu on kyllä saanut minulle ihan eri tavalla uuden merkityksen nyt kun on "oma" pieni perhe!

Kiitos paljon mukavasta kommentista :) ehkä meilläkin vielä ens jouluna ihmetellään vaan niitä rapisevia papereita, mutta seuraavana jouluna voikin olla jo aikas hurja meno. Hauskaa uutta vuotta sinne