Neljätoista päivää niin ollaan jo jouluaatossa. Miksi tää ihana kuukausi menee liian nopeasti? Yhtäkään joululahjaa en ole ostanut.Kiirehhän tässä taas tulee.No eilen lääkäri kirjotti sairaslomalle jatkoa, joten tää joulukuu meneekin sitten kokonaan kotosalla.Joulukuu on mun lemppari kuukausi ja harmittaa,kun tänä vuonna se menee suurimmaksi osaksi peiton alla pötköttäen.Jouluostokset sekä joulusiivous on kuulemma kielletty,että pikkanen viihtyisi masussa helmikuuhun asti.No ei tuo joulusiivous niinkään murheta.Varsinkin joku kaappien siivous, minä en ainakaan niissä kaappeissa jouluani vietä joten olkoot.Mutta ihana jouluinen shoppailu reissu lahjojen parissa jää tänä vuonna välistä.Se kyllä harmittaa.Toivotaan,että jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna vointi on parempi ja pääsen edes pienelle joulukierrokselle kauppoihin. Tärkeintähän jouluna ei tietystikkään ole ne lahjat, mutta onhan niitä kiva läheisille antaa. Ja pakko myöntää, että niiden availukin on ihanaa! Olettekos te muut jo ostelleet joululahjoja?

Joulukuu ei tunnu missään ilman kynttilöitä.
Ensilumi

Tänä jouluna olenkin toivonut vauvallemme kaikkea.Itsehän olen jo lahjani saanut, vaikka saankin sen vasta helmi-maaliskuussa.Tuo tuhiseva pieni lämmin nyytti on kaiken odottamisen arvoinen.Jotenkin tuntuu, että en tarvitse mitään. Mulla on jo kaikki mitä olen ikinä uskaltanutkaan toivoa. Oma pieni perheeni on lahjoista tärkein.

Lahjojahan on elämänaikana saatu monenlaisia. Mutta mielestäni tärkein lahja minkä toiselle voi antaa on aika. Itselleni ainakin tulee huono omatunto jos ostan joulahjaksi jotain mitä lahjan saaja ei välttämättä edes tarviste, asia joka on vain hankittu joulun takia.Siksi olenkin tänä vuonna esittänyt toivomukseni selkeästi niitä kysyville.Mikään ei ole sen ärsyttävämpää kuin sanoa en tiedä mitä haluan.Jos et kerran oikeasti halua mitään sano se.Mä olen jopa toivonut lahjakorttia "Vauvan hoitoa kahdeksi tunniksi".Siinähän saan kaksi lahjaa yhdellä kertaa.Joku hoitaa vauvaamme ja minä saan aikaa mieheni kanssa, kuinka kätevää! Menipäs syvälliseksi tai oikeestaan sekavaksi.Ekaksi en toivo mitään, koska mulla on jo kaikkea. Hetken päästä kirjotan toivovani aikaa ja vauvakrääsää.Mä vaan yritin sanoa, että mä tosiaan haluan niitä vauvanjuttuja mielummin kuin suklaarasioita, KIITOS! Kuullostaapa ristiriitaiselta.Tiedän.Taidan lopettaa ennenkuin kuin tulee sanaoksennus.

Kaunokit
tätä ei voinut kauppaankaan jättää!

Kertokaahan te mitä mieltä ootte joululahjoista? Ja kaikesta siihen liittyvästä hössötyksestä.

Onpas kiva huomata muutama uusi lukija, kiitos ja tervetuloa

Kommentit (11)

Heippa! Löysin bloogisi kun bongasin sinut oman blogini lukijoista. Muutamia postauksia jo lueskelin, ja täytyy sanoa että nuo pienet vauvanvaatteet herättävät haikeutta. Muistan miten jännittävä ja ihanaa niiden hankkiminen oli, ja miten sitä ei malttanut pitää missään kohtuuden rajoissa. Toivottelenkin sinulle oikein ihanaa odotusaikaa, toivottavasti saat nauttia olostasi. Tuota isoa mahaa tulee vielä ikävä, usko pois!

Heippa! Kiva, että kävit lukemassa. Muutaman viikon oon vasta ehtinyt blogia pitämään joten kirjotuksia ei vielä montaa ole. Vauvanvaatteet on mun heikkous ja on tullutkin ostettua niitä paljon, toivottavasti ehditään kaikkia käyttämään :) kiitos kovasti, vielä muutama kuukaus pitäis jaksaa odotella. Vauvamasustani onneksi osaan nauttia! :)

Kiitos paljon ja tervetuloa :) ! Käyn lukemassa blogiasi illemmalla ajan kanssa, etsiskelenkin uusia blogeja luettavaks. Mukava saada uusia lukijoita!

Kiitos paljon sulle :) vaunut on kyllä omastakin mielestä ihanat, oon todella tyytyväinen niiden laatuun ja ulkonäköön. Hyvää joulunodotusta myös sinnepäin, käyn kurkkimassa blogiasi joten kiitos linkistä!