Me saatiin kaikkea niin ihanaa, etten vieläkään meinaa pysyä pöksyissäni. No okei joo joo ne on Niilolle, mutta saahan äitikin olla innoissaan?  Eli heti tähän alkuun suuret kiitokset pusuineen ja haleineen kaikille aivan upeista lahjoista, en olisi uskaltanut edes toivoa näin ihania juttuja.
Niilo on muutenkin saanut todella paljon lahjoja. Baby shower kutsuilla  se vaaleansinisten lahjojen määrä oli valtavaa, sairaalaankiin tuotiin kaikkea ihanaa ja nyt kaiken kruunaa nämä kastelahjat. Tuo poika hukkuu näihin ihanuuksiin ja  niinkuin tuossa alussa innostukseni paljastinkin, äitinä kyllä hypin ja kiljahtelin innoissani näitä availlessa. Olen edelleen ihan häkeltynyt kaikkien muistamisesta. Poitsun lahjasaldo on aika päätähuimaavaa, vaikka ikää onkin vasta muutama kuukausi. 
Niilo kiittää ja kumartaaa kaikkia kastepäivänä muistaneita.
Tälläkertaa annetaan kuvien kertoa, mitä kaikkea lahjapapereista paljastuikaan.

Eikös olekkin IHANIA juttuja?
Ja ainiin, yksi iso lahja jäi kuvaamatta nimittäin ensipyörä!
Poitsu sai myös kirjekuori lahjoja, jotka olisi tarkoitus käyttää järkevästi kaikkeen oikeasti tarpeelliseen. Ensimmäiset shoppailut tehtiinkin jo tänään, niistä lisää myöhemmin ;)

Kommentit (14)

Kyllä äitikin saa lahjoista innostua :) Tämäkin äiti oli intoa täynnä ristiäisissä ja jouluna kun sai availla poitsun paketteja.