Mulla on ihan sellainen fiilis, että olisin lopettanut tän homman.

No en todellakaan ole , enkä aio.
Yksi muutto, uuden asunnon remontointia ja sisustamista niin ja olihan yhdet häätkin tuossa välissä ja sata hommaa edelleen tekemättä. Ainakin te ketkä instagramissa seurailette, ette oo  
voinneet olla huomaatta että täällä eletään keskellä muuttoa ja  viime viikonloppuna käytiin ihanissa häissä. Mahtava huomata, vaikka en kehtaa itseeni ees tällähetkellä bloggaajaksi kutsua niin silti te ihanat lukijat ootte edelleen täällä.

 Kun tästä saadaan tavarat paikoilleen ja ns. arki takaisin pääsen taas päivittelemään tiuhemmin. Paljon olis juttua ja ideoita blogin suhteen.  Nähdään siis pian paremmalla ajalla ! 
Nyt ei vaa pysty pysähtymään kun kerran vauhtiin pääsin.

Tervetuloa elokuu. Vaikka vähä jännittääkin. Nyt voi nimittäin sanoa, että ensi kuussa mami menee töihin, heittämään keikkaa.

Luvassa olisi siis

Ajatuksia töihinpaluusta 

Fiilistelyä uusista juoksurattaista
Useampaan otteeseen toivottua postausta Niilon vaatekaapin sisällöstä
Sisustusta.
 Ja vaikka mitä muuta.

Olkaahan siis kuulolla toverit.

Toivottavasti edes joku olisi jo odotellut blogin pariin paluutani.

P.s. Ens viikolla pitäisi tulla netti, johan alkaa taas tulla postausta...

Hmmmm, en saa lisättyä mitään kuvakaan.
Onneksi tätä  etanan vauhdilla kulkevaa nettiä ei kauaa enää tarvitse kestää.

Kommentit (12)

Anonyymi

Joo, kyllä on postausta jo odoteltukin! :D
Onnea teille uudesta kodista! Instagram on toinen kotini ja on tullut teidän/sinun elämää sielläkin seurailtua. Ihana pieni perhe ♡ Niilo on vaan niiiiiiin söpö!!!
Mitä sä teet työksesi?
Ja jaksamiset vielä loppuihinkin muuttopuuhiin!

Kyllä täällä taustalla edelleen seuraillaan! :) Instagram on kyllä laulanut tän bloginkin edestä, sen oon huomannu ja sehän tietysti on vaan kiva. ;)

Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä mahdollisten tulevienkin remppailujen pariin! :)

Mahtava kuulla, se on vähä ollut tarkoituskin pitää teitä ajantasalla kun ei tänne blogin pariin oo ehditty :) oon ammatiltani parturi kampaaja ja kosmetologi myös, teen myyntipuolen töitä apteekki kosmetiikan parissa :)

Ihanaa! Heheh, vähä jopa nolottaa näin jälkeenpäin toi ig:n laulattaminen, se on vaan niin mukavaa (koukuttavaa) ! Kiitos kiitos, ei kauaa enää niin alkaa instagram laulaa valmiista pesäkolostakin ;)

@tiitukatriina , jos tili on yksityinen laitan ekana tulemaan takaisin seuraamis pyyntöä kunnes hyväksyn kun oon käynyt katsomassa profiilin, näin pidän vähän silmällä kenelle kuvia jaan :)