Kyllä! Luit otsikon oikein. Tissit,rinnat,boobsit,bosat,melonit,maitokannut,ryntäät,kanuunat hinkit,blosat,tisulit,daisarit ja utareet. Ja mitäs kaikkia muita näitä nimityksiä näille nyt sitten onkaan. Lyhennettynä rykelmä maidon tuotantoon erikoistuneita rauhasia. Sitähän ne rinnat on.

Tämä postaus käsittelee miesten mielestä maailmankaikkeuden parasta keksintöä nimittäin tissejä. Hetken mietin, että voiko tälläistä asiaa netissä mennä kirjoittamaan omalla nimellään? Mitäs jos joku tuttu lukee tätä silmät päästään häveten? Mitäs hitsin väliä sillä nyt sitten on? Eli antaa palaa. Ottakaa seuraava huumorilla. Pyydän.

Mulle moni on sanonut, että kelaa sun tissejä sitten kun joskus tuut raskaaks? Aattele nyt herranjumala sentäs noita täynnä maitoa ? Mistäs aattelit sitten liivis hankkia? Saatika miltä ne tulee näyttämään imetyksen jälkeen? Raskaus ja imetys tulee sitten muuttamaan noita. Hei haloo? Kyllähän sen jokainen odottava äiti tiedostaa itsekkin. Tarvitseeko siitä jauhata. Ja just joo minähän aion löytää itselleni imetysliivit oli ne sitten vaikka kokoa ö ! No, mutta tarkoitus tässä kirjoituksessa ei ollut kailottaa kaikille, että olen rintava vaan se, että miten ihmeessä selviät maitobaaries kanssa tulevat kuukaudet, vuodet vai miten hiton kauan se sitten tuleekaan kestämään? Ehkä ei nyt sentään vuosia. Voi jessus mua ajatus pelottaa. Tällä hetkellä en voi kuvitella nukkuvani ilman liivejä tai olla hetkeäkään ilman liivinsuojuksia. Jokaiset liivit puristavat. Olo on tukala. Selälleen makukin tuntuu jo mahdottomalta. Henki kulkee juuri ja juuri (edellisestä lauseista joku tuntematon voisi päätellä, että taidan omistaa äärettömän suuret, mutta pysytään nyt rehellisenä. Ei äärettömän suuria, mutta elämää hankkaloittavan suurehkot kyllä). Musta olis siistiä käyttää bombshell - liivejä. Kelatkaa nyt nehän voi jättää illalla naulakkoon ja aamulla taas pukea isot tissit yllensä. Mikä huippu keksintö! Olkaa onnellisia. Te ketkä niitä saatte käyttää.

Ja myönnän tein sen. Googlasin "runsas maidon eritys rv 32 ?".Vaikka tiedän sen olevan täysin normaalia. Mutta ajattelin silti saavani apua. Turhaan. Tekis mieli pumpata itsensä jo rusinaks tolla sähkötoiminnolla varustellulla pumpulla,mutta sitä ei suositella. Harmi. Voiko se tosissaan käynnistää ennnenaikaisen synnytyksen? En taida kokeilla.

 Mä tosiaan meinasin kuolla nauruun googlatessani asioita. Ja kyllä minä kuulun niihin ihmisiin, ketkä menee tyhmänä lukemaan terveyteen liittyvistä asioista netin uskottavilta palstoilta ja uskon kaikkiin ihmisten typeriin diagnooseihin. En todellakaan tiedä mitä avomieheni päässä liikkuu silloin, kun hän huomaa käyttämiäni hakusanoja googlessa. Parhaimmat taitaa olla lehmän utareet ja riipparit. Mua selvästi itseänikin vaivaa, mitä kropalleni tulee tapahtumaan. Mutta tämän seuraavan löydön haluan jakaa teille kaikille. Tämä oli kirsikka kakun päälle.

Näyttääkö kenenkään muun rinnat lehmän utareilta kumartuessaan eteenpäin?

"Toivottavasti ei sinunkaan. Lehmällä nimittäin on yksi utare, josta sojottaa neljä veditä. En mitenkään voi kuvitella ihmisellä sellaista näkeväni. Lisäksi se lehmän utare roikkuu takajalkojen välissä" - Kyllä muuten oli osuva vastaus.
Hetken itseäni kerättyäni päätin lopettaa nauramisen. Se ei johtunut siitä, että happi olisi loppunut, vaikka hauska juttuhan tuo oli. Rehelliseti sanottuna kaiken kansan kuullen syy on se,että huomasin omien maitobaarien tyhjennys hetken. Siis mikä mua vaivaa? Kun tunteet pääsee valloilleen, baarissa hanat virtaavat. Oli se sitten tunteista mikä tahansa. Itku, nauru, kateus tai viha. Kestääkö tätä vielä siihen asti kunnes kaikki hormoonit kropastani katoaa ja esikoisen imetysajat ovat takanapäin vai minne tän kanssa joudutaan?  No ihan sama mitä tulee ja mistä. Odottavat ja kaikki imetystä harrastaneet tietävät. Seuraavaksi voisinkin jakaa kuvat ennen raskautta ja raskaana ollessa, niin huomaatte turvotuksen. No vitsi. 

No mutta olkaamme tyytyväisiä siihen mitä meille on suoto. Kait ne kelpaa, ei piä olla liian kranttu!

p.s Te ketkä sielä ruudun toisella puolella luette tätä tekstiä päätä pyörittäen ja kelaten mitä tuon nuoren naisen päässä oikein liikkuu. Googlatkaa riippareiden sijasta sana huumori.

Ohoi, silmäni ovat tuolla hieman ylempänä !

 

Kippis! 

Kommentit (17)

hauska teksti =D tosin mä itken mun tissien perään, jotka menetti ryhtinsä imettämisen jälkeen. Mut hei, elämä on =D ainakin olen terve ja push upit on keksitty =D

Vaikka siitä puhutaankin aika paljon kuinka tissit muuttuu raskauden ja imetyksen jälkeen, en mä todellakaan ollu varatunu kuitenkaa tälläasiin muutoksiin.. Mulla on aina ollut aika kivat ja kookkaat tissit (mutta ei mitkään jumbot) mutta enää niistä ei kyllä ole yhtään mitään jälellä. Ja mä olin itseasiassa jo varannu ajan silareihin mutta jouduin sen nyt perumaan kun pitäs olla tarpeeksi kauan imettyksen lopettamisesta ennenkuin leikkaus on.. Mutta siis mulla on valehtelematta ollut varmaan viimeksi seiskaluokalla - jos silloinkaa, näin pienet tissit kuin nykyää. Ja kyllä, mulle tissit on helvetin tärkeä asia.

Mulla oli jonkulaiset tissit ennen raskautta, raskaana kauheat melonit, imetyksen jälkeen ne piti ettiä suurennuslasin avulla :D Nyt e-pillereiden alotettua ne löysi taas tiensä takaisin!

Ja lukijaksi liitytty myöskin :)

Tissit on tärkeä juttu todellakin! Mä yritän pikku hiljaa jo asennoitua tulevaan muutokseen ettei tulis niin pahaa järkytystä. Toivottavasti pääset vielä tulvaisuudessa hankkimaan ne silarit, jos ne auttavat hyväksymään omaa kroppaansi paremmin :) on jokaisen oma asia tuollaset leikkaukset ja niihin on turha mennä muiden puuttumaan. Tsemppiä ! :)

Hahah! Kiva että heräsivät taas eloon noiden pillereiden avulla :D ite en vaan halua enää syödä pillereitä liikaa kaikkea mikä aiheuttaa järkkyä turpoamista ja kiukkua !

Hahah hauska postaus! :D ja silti täynnä asiaa!

Mulla oli ennen ekoja raskauksia a-kupin tissit, synnytyksen jälkeen d:t... Voit varmaan kuvitella mitä jäi jäljelle kun imetys loppui? :DD

Nyt tässä raskaudessa oon saanut mun tissit takas! :D

Mulla lähtötilanne oli DD-E, joten en ihmettele että tissit oli lähes ensimmäisenä mielessä plussatessa.. Joudun muutenkin metsästämään sopivia liivejä kaikista kaupoista.. No tähän mennessä ei oo kupissa tarvinnut isompiin siirtyä mutta rinnanympäryksessä on kylläkin pitänyt siirtyä seuraavaan kokoon..Järkyttävän kipeesti puristaa ne tukikaaret jos on vähänkin napakat.. Mä niin pelkään mitkä lapasen malliset rinnat mulle jää imetyksen jälkeen jää ! Kiva että tykkäsit :)

Anonyymi

Voivoivoi.. Mulla ei oo hetkeen ollut näin hauskaa. Oot hyvä kirjottamaan! :) Mahtava teksti!

t- Riipparikaveri