Tiistaina lähdimme täältä landelta hieman isompaan kaupunkiin, Helsinkiin. Vaikka  shoppailu on mulle hyvinkin tuttua ja mieluista puuhaa, tällä kertaa aavistuksen jännitti sillä meillä oli neliviikkoinen tunnin välein maitoa kirkuva vauva mukana.  Ollaanhan me jo useampi kauppareissu kotikaupungissa tehty ja vierailtu paljon sukulaisilla yms, mutta tää reissu oli vauvamme ihka ensimmäinen useamman tunnin seikkailu.

Aamulla heräsin tekstariin, että postissa olisi paketti noudettavissa. Lähiaikoina on tullut kotona ollessa tilattua kaiken näköistä netistä, enkä tosiaan tiennyt mitä lähdimme hakemaan. Oli muutama tunti aikaa ennen kuin auto suuntaisi kohti Helsinkiä joten ripeästi lenkkivaatteet niskaan, pojalle masu täyteen maitoa ja arskat päähän, oli niin mahtava keli vaunutella kaupunkiin. Suureksi iloksemme postipaketissa oli termostuttipullo, joka pitää maidon lämpimänä reissun päällä jopa 6 tuntia. Päästiin siis heti kokeilemaan myöhemmin päivällä Helsinki reissulla sen toiminallisuus, mahtava ostos ! Suosittelen todella hankkimaan, jos reissun päällä suosii pulloruokintaa.

Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa kiertämään kaikkia mieluisia vaatekauppoja ja jopa ostamaan tavallisia vaatteita, raskausaikana nimittäin tuli shoppailtua vain äitiysvaatteita tai perus trikoopaitoja, eipä se jättimasu muihin mahtunut. Huomaa, että kevät on tullut sillä mukaan lähti yllättävän paljon värejä. Kyllä nousi itellä hymykorviin kun sai taas kotiutaa "normaali" kokoisia vaatteita, tuon pitkän raskausajan jälkeen. Vaikka pikkumiehen vaatekaappi tursuaa vaatteita, en voinut olla kotiuttamatta muutamia ale- löytöjä.

No miten meillä sitten sujui tuon pikkumiehen osalta? Meillä oli pikkumiehen mummi matkassa mukana sillä shoppailureissun tarkoitus oli mennä ihastelemaan kastemekkoja, mutta hullujen päivien takia ne eivät olleetkaan esillä Stockmannilla. Täytyy siis lähteä myöhemmin uudellen tai uppoutua taas nettikauppojen maailmaan. Suurin huolen aiheeni ei ollut se, että poika kirkuu kauppa raikuen vaan lastenhoito pisteet. Inhoan yli kaiken yleisiä vessoja ja mielessä pyöri menomatkalla kauhukuvat haisevista lastenhoito huoneista. No sitten tuli aika metsästää sellainen. Pyörittiin Forumin kolmanessa kerroksessa ja huomasin kyltin lastenhoito pisteelle ja voi jestas mikä positiivinen yllätys meitä odotti, en aluksi edes tajunnut astuvani lastenhoitohuoneeseen. Super magee huone kaikkine herkkuineen. Ja mikä parasta paikka oli puhdas ja raikas. Jatkossa todellakin tiedän minne suunnistamme vaihtamaan vaippaa ja voin lämpimästi suositella kaikille lähistöllä liikkuville.

Niin ja tuo termospullo oli todella kannattava ostos, äitinähän oppii nopeasti jo vauvan eleistä huomamaan millon alkaa suu napsua siihen tahtiin, että jos ei pian ala maitoa tulemaan alkaa kiukuttelu. Ei muuta kun vauhdissa pullo hoitolaukusta ja syöttöpulloon sopiva määrä maitoa ja tadaa poika tyytyväinen hetkessä, eikä mikroa tarvinnut metsästää. Tuo kysinen puollohan on tarkoitettu yli puolivuotiaille syöttömekanismin vuoksi, mutta se toimikoon meillä nyt näin ja myöhemmin pojan kasvaessa voi sitten antaa suoraan maidon termospullosta, kuinka kätevää!

Pakko tähän loppuun kehua mukulakivikadun keksijöitä, käveltiin siis paljon  ja poika tyytyväisenä nukkui niiden ansiosta pitkiä pätkiä. Itkuhan siinä sitten alkoi heti mukalakivi kärräilyn ja automatkan  jälkeen  kotiin päästyämme, eipä ole epäilystäkään etteikö värinät ja tärinät rauhoittaisi pikkumiestä. Takana siis piristävä päivä vauvahumun keskellä, vaikka se kastemekko jäikin hankkimatta.

Kommentit (13)

Mistä tollasen tuttitermospullon oot ostanu? Kuullostaa tosi kätsyltä!! :D mullakin aika huono ja iljettävä käsitya noista hoitohuoneista! Mut kiva jos oli kiva kokemus! :)

Sellanen nettikauppa kun matkamuksu, tavallinen termospullohan ajais saman asian mutta jatkossa tosi kätevä antaa lämpimät ja kylmätkin juomat suoraan tuosta kunhan poika vaan :) juu ehdottomasti paras kokemus tähän mennessä!

Anonyymi

Huomasin että vaunujen kuomu "roikkuu" tuolla alhaalla! Sen saa napilla laitettua koppaan kiinni tuolta missä on se "ikkuna" :) silloin kuomua saa eteenpäin ja muutenkin liikutettua paremmin!

Hmm, pitääkin tutkia..voipi olla, että se ei ole koskaan edes ollut kiinni, joten kiitos vinkistä :) kuomu on meinaan tuntunut vähän huonosti liikuteltavalta..

Toi tuttitermospullo kuulostaa kätevältä, voisin itsekkin semmoisen hommata myöhemmin!

Ja ai että, ootan myös sitä päivää kun pääsen shoppailemaan niitä normaali kokosia kesähepeneitä, itselleni :D

Kyllä kannattaa hankkia, tosin maito kannattaa lämmittää yli kuumaksi sillä kyllä se tuolla pullossa jäähtyi varsinkin se loppu kun ei ollut enää pullo täys :)