Äitiys on tuonut mukanaan kofeiiniriippuvuuden lisäksi toisenkin riippuvuuden. Siis miten olen voinut elää ilman KOSTEUSPYYHKEITÄ? Peppupyyhkeitä? Vauvan puhdistuspyyhkeitä? Baby wipseja? Rakkaalla lapsella on monta nimeä. 

Peppupyyhkeistä on moneksi. Lasten ihonpuhdistuksen ja kahvitahrojen lisäksi kosteuspyyhkeet puhdistavat näppärästi keittiöntasot, ovenkahvat, rattaiden kankaat...jopa omat meikitkin! Kaukosäädin, puhelimen näyttö ja pikkuautot puhdistuvat sekunneissa baby wipseilla. Lista on loputon. 

Näin kahden lapsen äitinä riippuvuuteni vain pahenee. Mitä isompi xxl megahypersuper paketti, sen parempi! Lemppari merkkiä ei sentään ole, toki yleensä (tämän hetken tilanteesta poiketen) valitsen hajustamattomat pyyhkeet. 

Veikkaan, että poikien kasvamisesta huolimatta kiikutan näitä kotiin vielä vuosia? Autossa tällainen paketti on ainakin oltava mukana, milläs muullakaan saa kädet yhtä näppärästi puhtaiksi? 

On sanomattakin selvää, että kosteuspyyhkeet kuuluvat "top 5 mukana aina" - listan kärkipäähän, tottakai. Muita kosteuspyyhkeisiin hurahtaneita? Millaisia riippuvuuksia äitiys on tuonut mukaan? Kiikutatteko kotiin kiloittain kahvia tai kosteuspyyhkeitä? 

 

Kommentit (19)

Nennanna

Kosteuspyyhkeet ovat must-juttu meidänkin taloudessa! Pakkauksia löytyy mm. autosta, keittiöstä, käsilaukusta, meikkipussista jne. Meikin poistoon suosittelen ehdottomasti, paljon hellävaraisempi kuin itse asiaan tarkoitetut.

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Juu, oon kosmetologi joten kaapit pursuaa mm. apteekki kosmetiikkaa, mutta kun "nää on niin näppäriä" 😀

Vierailija

Kyllä nuosta on mihin vain!! Muistan kun nojatuolista olin putsaamassa pientä puklutahraa niin samalla lähtikin nojatuolista väriä pois. Tehokkaita siis! Tytön kummitädillekkin opetin, että käytä näitä nämä putsaa mitä vain! :-D

Jossupöö

Löytyy autosta, keittiöstä, vessasta, hoitolaukusta ja pojan omasta huoneesta paketit. Itku meinaa tulla, jos on päässyt loppumaan eikä uutta pakettia ole, kasteltu talouspaperi on ihan turhake! 😅 ja kofeiiniriippuvuus... voi kun joisinkin kahvia, mutta ei kun battery päivässä on saatava. Lompakko ja hampaat tykkää hyvää😅 En halua ees laskea paljon on rahaa menny kahden vuoden aikana pelkästään batteryyn..😭💸

Lj

Peppu pyyhkeet rantautu tännekkin lapsen saannin jälkeen, joskus pää lyö tyhjää kaupassakin niin on unohtunu ja kituuttanu viikonkin ilman, miettiny joka tilantees, tähänki ois se pyllypyyhe toiminu, lieden putsaus ei oo yhtää niin ärsyttävää kun on waipsei :D

Vierailija

Nuo Lidlin rätit liuottaa jumiutuneet teippiliimat/maalin jämät ikkunasta tarpeen tullen. Tujua tavaraa!

Äityli minäkin!

En millään pahalla sano, mutta nää blogipäivitykset on kyllä aika... no, sanottaisko vähän ihmeellisiä. Tuntuu jotenkin että aiheet loppunu kun pitää oikein erillinen postaus tehdä tällaisestakin, niin tuiki tärkeitä kuin nuo pyyhkeet onkin pienten lasten kans! Vähän sama asia kuin tekisi postauksen vaikkapa puklurätistä tms😂 mielenkiintoisempia aiheita postauksiin ja useammin kirjoittelua niin lukijatkin pysyy kuulolla!

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Välillä pitää ottaa vähän kevyemmin 😊 Kivasti tämäkin höpöhöpö - aihe kerännyt kiinnostusta. Tarkoitus on jakaa ihan omia arkisia ajatuksia ja asioita, eikä aina niin syvällisiä settejä.. Toki postaustoiveen saa aina jättää!

Ja vielä tuohon puklurätti mainintaan, että hyvinkin voisin tehdä postauksen, siinä missä esim vauvanvaate postauksenkin 😊

Vierailija

Niin tässä hyvin näkyy, kuinka erilaisia ihmiset on: musta tää oli hauska ja oikein sopiva postaus, eikä mitenkään kummallinen aihe. Itellä kans aina käytössä, ja tosiaan matoilta lähtee puklut ja muut kanasoositahratkin näillä. Sitä oon vaan välillä miettiny, että kun nää tosiaan on näin tehokkaita, niin voiko nää olla hyviä vuavan pepulle.. Ja käsille ja ylipäätään iholle, kun ei kai nää kokonaan myrkyttömiä kuitenkaan oo. Ite pyyhinkin nykyään vauvan syöttiksen tarjottimen Methodilla, kun sen pitäis ainakin olla myrkytöntä. Mutta sit kaikki muut paikat tulee pyyhittyy näillä..

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Tästä kosteuspyyhkeiden mahdollisista allergioista oli muistaakseni hs.fi joskus juttua? Muistankohan ihan väärin. Mä valitsen siis yleensä hajustamattoman ja olen kokeillut usempia meidän herkkä ihoisille pojille - ei koskaan mitään reaktioita.

Ei näistä hajustella varustetuistakaan, mutta toki seuraavaksi taas hajustamattoman pakkauksen 😊 Muuten luotan näiden sopivuuteen, onhan nämä suunnattu juurikin vauvoille.

Vierailija

Ei vitsit, nyt vasta itsekin tajusin että pyllypyyhkeitä voi käyttää oikeasti vaikka mihin! Kiitos blogipäivityksestä! 😄
Instan puolella pyytelit toiveita blogiin... nää tämmöset "perusarki"-tekstit on mun mielestä kivoja, kerro vaikka mitä teillä syödään tai miten lapset nukkuu, mihin vaippamerkkiin olet ihastunut, harrastatteko yhdessä koko perhe jotain tai onko sulla oma harrastus tai muu tapa lähteä pakoon lapsiarkea, oletko tehnyt esim kirpparilöytöjä... 😊
Hauskoja loppukesän päiviä! Nauttikaa vielä lämpimistä ilmoista!

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Sitä samaa sinne ja kiitos hirmuisesti postausideoista - tuosta nappasin jo muutaman idean seuraaville viikoille 😊💋

Hvnnv

Just hyvä postaus, Sopivaa luettavaa väsyneenä päikkärikahvi aikaan!:)
Ei tarvii läheskään aina olla mitään sen suurempaa kirjoitusta. :)

Milla

Ymmärrän kyllä, että on käteviä, mutta kauhistuttaa vaan se määrä jätettä mitä näistä syntyy. Jos kaiken mahdollisen putsaa aina kertakäyttöpyyhkeillä pestävien tiskiluutujen tai pyyhkeiden sijaan, niin on se aika iso ympäristökuormitus ja lisäksi opettaa tulevan sukupolve edustajat kertakäyttökulttuuriin jo pienestä. Sori vaan, mutta pakko tuoda ekologisuus näkökulma esille, kun kukaan muu ei vielä siihen ole tarttunut.

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Juu näinhän se, tästä just sanoin miehellenikin että oma vika kun roskapussit täys .. asia siis käynyt kyllä mielessä, tottakai 😊 niin ja eihän nämä ilmaisiakaan ole! Pitäisi parantaa tapojaan muutenkin esim lajittelun suhteen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram