Eli nyt on luvassa pitkästä aikaa jtn muutakin, kuin vauvahömppää. Nimittäin muutamissa blogeissa on pyörinyt mukavia rustauksia, missä kirjoittaja hieman valaisee itsestään asioita. Päätin siis itsekkin kaivaa tämän raakileen luonnoksista ja lukastua sen läpi tunnistin itseni tietysti jokaisesta kohdasta, joten turhaa tekstiä muokkailemaan, muutama pärstäkuva arkistoista ja tässä tää nyt olis. Olkaapa hyvät :)

1.Ollessani 12- vuotias kirjoitin päiväkirjaani " Hei olen 12- vuotias oranssi hiuksinen ruma pisamanaamainen tyttö, joka ei koskaan saa poikaystävää "

2. Rupesin seurustelemaan vakavasti 17- vuotiaana. Olen ollut vain yhdessä vakavassa parisuhteessa elämäni aikana ja olen samassa suhteessa edelleen.

3.Viime kesäkuuhun asti olin satavarma, että perustan perheen vasta lähemmäs kolmekymppisenä.

4. En siedä ihmisiä, ketkä tuhlaavat elämänsä muiden ihmisten haukkumiseen ja luulevat itsestään liikoja.

5. Rakastan järjestää isoja juhlia, ehkäpä niistä aiheutuva stressi tuo minulle mielihyvää. 

6.Minulla on ärsyttävä tapa vastata kysymyksiin lauseella "nyt en osaa vastata" tai "niin kai sitten"

7. Koirallamme on karkkipäivä, tästä voi päätellä että pidän koiraamme kuin pientä lasta.


8.Jotta pystyn elämään, tarvitsen ystäviä ja kavereita.

9. Siivoan kotiamme joka päivä, vaikka oikeasti vain siirtelen tavaroita paikasta toiseen.

10. 4-vuotiaana hiihtoladulla ainoa tapa saada minua eteenpäin oli suklaapatukan heiluttaminen muutaman kymmenen metrin päässä, olen vieläkin samanlainen suklaa-addikti.

11. Saan raivokohtauksen jos minulle sanotaan "etten saa mitään aikaiseksi"

12. Olen aina vihannut farkkuja. En vain näytä niissä hyvälle.

13. En ole koskaan tykännyt vartalostani samallatavalla kuin nyt raskaana ollessa. 


14. Minulla on ärsyttävä tapa roikkua instagramissa, bloggerissa ja facebookissa puhelimen kanssa kokoajan. Silti en koskaan vastaa puhelimeen tai välttämättä huomaa tekstareita heti.

15. Minulle ei ole koskaan tullut tunnetta, että olisin halunnut muuttaa kotikaupungistani opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. En siis osaisi asua muualla kuin täällä  kotikaupungissani.

16. Ensimmäisenä kotiin tultaessa on saatava olohousut jalkaan.

17. 22-vuotiaana olin lukenut itselleni jo kaksi ammattia.

18 .Olin vuoden lukiossa. Kävin  vähäiset 25 kurssia joista 14 hylätyin arvosanoin.

19. En voi lähteä minnekkään harjaamatta hiuksiani.

20. Kun radiossa laulaa joku maailmanluokan supertähti,  useasti rupean aivan pokkana arvostelemaan lauluääntä ja toistelen, että miten tuollainen on saanut edes levytyssopimuksen.
 (jotenkin kummasti mulla on tunne, että samassa autossa matkustavat ihmiset tuntevat häpeän tunnetta puolestani)

21. Osaan siis olla hyvinkin kateellinen ja katkera ihminen, mutta myös onnellinen toisten puolesta.

22. En voi nukkua hiukset auki, ne on ehdottomasti oltava "pikku-myy" nutturalla.

23.Omistan monet yli korkeat korkokengät, vaikka niillä ei pysty kävelemään.

24 . Vihaan auton parkeeraamista. Jos kaupan pihalla ei ole helppoa parkkiruutua vapaana, yksinkertaisesti vaihdan kauppaa.

25. Saan allergisen reaktion sukkahousuista.

26. Kuulun niihin ketkä omaa pärstää kuvatessaan laittavat huulet tötterölle tai jollain tavalla vääntävät naamaansa.

27. Häkellyn totaalisesti, kun kaupassa joku tulee kehumaan raskausmahaani vaikkapa suloiseksi, tosissani luulen edelleen ettei se näy toppatakin alta.

28.Pyyhin pöydältä leivänmurut suoraan lattialle, ja teen sen myös ajatuksissani ollessani vieraana.

29.Välillä olen hyvä päättelemään asioita. Jos joku tuttu vaikka pistää facebookkiin päivityksen missä kertoo olevansa onnellisempi kuin pitkiin aikoihin päättelen, että hän on raskaana tai tyypit menevät naimisiin lähiaikoina. Ja kyllä kuluneen vuoden aikana arvailut ovat menneet aika nappiin.

30. Olen erittäin kärttyinen jos minut herätetään päiväunilta.

31. Olen sitä mieltä, että elokuvateatterissa karkkipussin rapistelu on syntiä. 

32. Suunnittelen ja hankin kaikki tarvittavat asiat liiankin ajoissa. (Hyvänä esimerkkinä voisi pitää tiimarin muovipussia, jonka sisältää löytyy ristiäiskutsu materiaalit, vaikka vauva ei ole edes syntynyt.)

33. Puhelimessani on ollut soittoäänenä jo yli puolen vuoden ajan joku herätyskellon ääneksi tarkoitettu ärsyttävä soundi.


34. En osaa tehdä perinteistä kastiketta. Tarkoitan siis sellaista missä jauhot ruskistetaan ensiksi voissa yms. Vai miten se nyt tehdäänkään?

35. Olen tarkka jostain muodostuneista "säännöistä".Meille on esim.muodostunut jokseenkin huvittavakin tapa, toinen maksaa kaupassa ja toisen tehtävänä on sitten purkaa ne kauppakassit kotona.

36.
Olen todella surkea säästämään rahaa.

37. Olen kerran tai kaksi  elämäsni aikana maistanut kahvia. En usko,että ikinä "opin" juomaan kahvia.

38. En voi nukkua samassa sängyssä kasvot vastakkain. Silloin hengittää ns. "samaa ilmaa" ja tulee ahdistus.

39.Olen viimeisen kuluneen vuoden aikana järkevöitynyt paljon shoppailun suhteen. Joidenkin mielestä varmasti kulutan edelleen paljon rahaa shoppailuun, mutta shoppailu on vähentynyt yli puoleen.

40. Laukustani löytyy enemmän roskia, kuin tärkeitä tavaroita. Laukkuni myös syö tavaroitani hyvinkin useasti..ainakin luulen niin.

Kommentit (12)

Mäkään en todellakana pysty hengittämään samaa ilmaa, aika kamala jos joutuis :D siis tarkotan tossa nukkumis kohdassa :D

Haluaisin esittää postaustoiveen vähän etuajassa :) Mua mietityttää oman elämän kohdalla, että kannattaako ensin hankkia lapsi vai koira(t) ja ajattelinkin, että voisitko/haluaisitko tehdä postauksen sitten vauvan syntymisen jälkeen siitä, millaista arki on pienen käärön ja koiran kanssa? Toki jokainen vauva, äiti ja koira on erilainen, mutta olisi kiva kuulla, miten teillä lähtee sujumaan arjen pyörittäminen.

Kiitos toiveesta :) toi aihe onkin aikas hyvä ja oon tota koiran reaktiota tulevaan vauvaan miettinyt useamman kerran tässä odotellessa :) lupaan tehdä postauksen, aiheesta, mutta siihen voi mennä viel aikaan :)