Yhteistyö Studio Luxos - parturikampaamo & kauneushoitola: n kanssa

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa täältä uuden arjen keskeltä! Syyskuussa jätin kotiäitiyden taakseni ja palasin takaisin työelämään. Uuteen arkeen totutteleminen vei tovin, mutta tällä hetkellä hektisyydestä huolimatta olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Töihin palattuani aloin taas huolehtimaan enemmän itsestäni. Enää sitä ei jäädä kotiin verkkapöksyissä ja kotiäitinutturassa. Haluan näyttää ja voida hyvin myös ruuhkavuosien keskellä - oli  siis aika astua pitkästä aikaa asiakkaana kauneushoitolaan!

Työskentelen apteekkikosmetiikan parissa, joten kauneudenhoito on lähellä sydäntäni. Kosmetologi opintoihini on aikoinaan kuulunut myös meikkausta, mutta kulmakarvojen meikkaaminen on heikkoutteni. Meikkaus vaatii paljon aikaa ja taidokkuutta, jotta niistä saa symmetriset ja oikean sävyiset. Ylimääräistä aikaa ei tosiaankaan arkiaamuistamme löydy. Eniten minua häiritsi omissa kulmakarvoissani niiden suora muoto. Microblading pigmentointi kuulosti siis juurikin siltä mitä kulmakarvoiltani toivoin, eli luonnollista mutta huoliteltua ilmettä.

Ennen kuvia kulmakarvoistani :


 

Ensiksi ammattilainen piirsi tarkkaan kulmakarvoihini tulevat symmetriset muodot. Muodot hyväksyttyäni päästiin itse asiaan, ihoon viillettiin steriilien terien kanssa viiltoja, näin pigmentti saatiin ihon pintakerrokseen. Eniten olenkin saanut kysymyksiä siitä kuinka kivulias toimenpide oli? Ensimmäinen kierros oli hieman kivulias, sillä se tehtiin ilman puudutusta (puudutusainetta ei voida laittaa heti aloittaessa, koska se vaikuttaa ihon tihkuamiseen sekä mahdollinen lihasten rentoutuminen voi vaikuttaa symmetrisyyteen). Näin matalan kipukynnyksen omaavana ja herkkäihoisena jännitin kyllä aivan turhaan! Kun puudutusvoide otettiin kuvioihin, meinasin pari kertaa jopa torkahtaa. Täytyy siis sanoa, että olin varautunut paljon pahempaan koettelemukseen. Haluan kuitenkin muistuttaa, että kivun tunteminen on hyvin yksilöllistä. Itse kuvailisin tuon kivun samanlaiseksi kuin useamman kulmakarvan repiminen yhtä aikaa.  Lue ihmeessä lisää Microblading tekniikasta täältä!

 

(täytyy myöntää, että nämä mustat patukat hieman pelästytti....)

Kuvia lopputuloksesta:

Kulmakarvojen teko kesti 2 tuntia ja punoitus oli hyvin pientä. Sain kattavat kotihoito-ohjeet ja parissa päivässä kulmakarvat tuntuivat taas "normaaleilta". Kulmakarvani ovat nyt paranemisvaiheessa, joten niissä esiintyy pientä kutinaa. Iho paranee pikku hiljaa, kuollut iho kuorituuu pois ja pigmentti hieman hälvenee. Neljän viikon päästä kulmiani sitten vahvistetaan. Odotan innolla vahvistamista, sillä sen jälkeen kulmani ovat täysin valmiit. Tällä hetkellä en käytä lainkaan meikkiä enkä aikaa kulmakarvojeni parissa.... MIELETÖNTÄ! 

Toteutan yhteistöitä mieluiten silloin, kun saan tarjota teille lukijoillekin jotain kivaa, joten koodilla TIITU saatte MICROBLADING KULMAKARVAT HINTAAN 250 € (ovh.320€). Nyt jos koskaan käy hyödyntämässä alekoodisi NETTIAJANVARAUKSEN kautta ja hemmottele itseäsi arkea helpottavilla Microblading kulmilla. Kampanjahinta voimassa 31.01.2018 saakka! Hintaan sisältyy ensimmäinen vahvistus ja kotihoitotuotteet.

Kysy rohkeasti lisää Microblading -ammattilaiselta www.studioluxos.com

Tyytyväisin terveisin 

- Tiitu 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat