Kaupallinen yhteistyö Van Merrynin kanssa.

 

Väitän, että jokaisella meistä on kotonaan vielä tänäkin päivänä vanha lelu lapsuudestaan. Sitä katsellessa mieleen pulpahtaa sydänalaa lämmittäviä muistoja. Ehkä lapsuuden jouluista, ensimmäisestä yökyläreissusta, tai leikeistä sisarusten kanssa.
Nykyään ostamme lapsillemme leluja, sillä kokemustemme mukaan ne ovat erityisen tärkeä osa lapsuutta. Näin joulun lähestyessä asia on erityisesti pinnalla, ja leluja on tarjolla enemmän kuin koskaan ennen. Kuinka moni meistä oikeasti miettii sen tarkemmin arvoja lelun takana? Hauska ja ehkä kehittäväkin lelu, mutta mistä se on peräisin? Kuka sen on valmistanut? Onko sillä lelulla potentiaalia olla se rakas lapsuuden muisto, joka kestää läpi vuosien?

 

 

"Kaunis, kestävä ja onnellinen lapsuus - design-leluja maailman kiinnostavimmilta valmistajilta."

 

Saimme poikani kanssa mahtavan tilaisuuden tutustua Van Merrynin design -leluihin. Perheen pienin ihastui luonnollisesti ikihyviksi, ja tutustui uusiin ystäviinsä innokkaasti kaikilla aisteillaan. Niin ihastui äitikin, tosin makuelämykset saivat luvan jäädä tällä erää lapsen koettaviksi. 


Van Merrynin lelukaupasta löytyy desing-leluja niin pienille vauvoille, kuin vähän isommillekin lapsille. Lähtökohtina turvallisuus, kehittävyys, ja hauskat leikit! Jokainen lelu valmistetaan kestävän kehityksen periaatteilla, jotta Van Merrynille tärkeät ominaisuudet "kestävyys, pestävyys ja kierrätettävyys" toteutuvat.
Usealla lelulla on myös takanaan oma ihastuttava tarinansa. 
Nämä tarinat lelujen maailmasta innostavat sanallisista leikeistä ymmärtävää lasta eläytymään, ja kehittävät samalla mahtavasti mielikuvitusta. Kurkkaappa vaikka alta, mitä näistä meidän ystävistämme on kerrottu, äitikin tykkää!

 

*************************************************************

 

Tämä veikeä ystävämme, Noodoll Monsteri, nukkuu päivät pitkät! Siksi se on oivallinen unikaveri kaikenikäiselle nukkujalle. Noodoll -lelut suunnitellaan ja kootaan käsin studiossa Lontoossa, ihan mahtavaa! Sopiva pieniin käsiin paijattavaksi.

 

Moulin Roty Les Popipop - palapelissä seikkailevat ihanat eläinystävät mahtavilla kulkuneuvoillaan! Oiva kehittävä leikkihetki! Tämän parissa viihtyy, ja perheen pienin kehittää sorminäppäryyttään ihan huomaamatta. Äidille erittäin tärkeää, että sorminäppäryys kehittyy turvallisen ja myrkyttömistä materiaaleista valmistetun palapelin kautta!

 

Moulin Roty Les Popipop on kehittävä laatikkopeli, jonka idean jokainen tuntee! Tällaisella olet ehkä itsekin pienenä leikkinyt. Ikäsuositus on 1-vuotiaasta ylöspäin, mutta pienempikin kehittää sorminäppäryyttä, ja harjoittelee yhdessä äidin kanssa! Palat ovat sopivan kokoisia, eikä äidin tarvitse pelätä tukehtumisvaaraa. 

 

 

Van Merrynin blogista löydät muun muassa lisää tietoa arvoista, mahtavia ideoita lahjoista vastasyntyneelle ja neuvoja joulustressin välttämiseksi. Blogiin pääset täältä!

 

"Van Merrynille tärkeintä on, että lapset saavat kauniin ja iloisen alun tasapainoiseen elämään. Rakennamme jatkuvasti ympäristöä, jossa lapset voivat kasvaa toiset ja ympäristön huomioon ottaviksi ja itsevarmoiksi ihmisiksi. Tämä kaikki alkaa siitä, millaisia arvoja heidän ensimmäiset leikkikalunsa viestittävät. Siksi tuomme kaikkien lasten ulottuville kestäviä design-leluja maailman kiinnostavimmilta valmistajilta."

 

Kommentit (0)