Kaupallinen yhteistyö Viihdekeilahalli Cosmicin kanssa

Lasten syntymäpäivät saa välillä miun hermojänteet kiristelemään. Pitäisi leipoa, pitäisi siivota, pitäisi, pitäisi, pitäisi. Olenkin yrittänyt vetää riman matalalle ja ulkoistanut lasten kaverijuhlat jo useana vuonna. Tänä vuonna esikoinen sai itse vaikuttaa juhlapaikan valintaan.

Joensuu ei ole mikään suuren suuri, muttei pienen pienikään kaupunki. Meille on tarjolla paljon palveluita. Perustarpeet saa tyydytettyä ja tekemistä löytyy vaativammallekin. 11 vuotta täyttävälle Leinikille löytyi helposti mieluista synttäripuuhaa. Keilailua!

Äiti, haluan keilasynttärit!

Jouduin miettimään pari kertaa ennen kuin lupasin tyttärelleni syntymäpäiväjuhlat viihdekeilahallissa. Ensimmäinen ajatus kiljuvasta esiteinilaumasta keilahallissa ei ollut ykkösenä listalla, mutta pian asiaa tutkittuani idea kuulostikin loistavalta. Viihdekeilahalli Cosmic järjestää keilasynttäri -paketteja. Eli lapset ilakoimassa keilahallissa onkin ihan sallittua.  

Vein tytöt pariksi tunniksi keilaamaan, siihen Cosmicin järjestämät herkuttelut kylkeen ja juhlaongelma oli tipotiessään. Minun ei tarvinnut siivota, eikä leipoa. Juhlaväen ei tarvinnut kuin tulla paikalle, pitää lystiä ja lähteä hymyssä suin kotiin. Sankari sai jopa oman pokaalin muistoksi juhlista. Niin näppärää.

Pakko myöntää, sain viskata omat kauhuskenaariot keilapalloja heittelevästä, kiljuvasta tyttölaumasta romukoppaan. Nämä nuoret neitokaiset käyttäyttivät kuin unelma. Eiväthän he olekaan enää pikkuisia kiireisesti vipeltäviä koheltajia, vaan upeita nuoria neitoja. Missä välissä he ovat kasvaneet noin isoiksi?

Kiitos Cosmic, keilasynttärit olivat huikea kokemus ja neitokaiset viihtyivät. Ja mikä parasta, minun ei tarvinnut stressata kiireen keskellä juhlavalmisteluista.

Terkuin Ninni❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei me tilattu kehitysvammaista ja hyvin sairasta lasta, mutta semmoinen saatiin. Ja sit hän kuoli, pienenä. Sit saatiin lainalapsi, vaikkei tilattu. Kuinka se meidän uusioperhearki nyt sitten pyöriikään, kun kotoamme löytyy ennestään kaksi tyttöä, invaliditeetin omaava mies, leijonaemo ja sijaislapsi.

Vahvoja tunteita, arjen selviytymistä, rankkoja aiheita, mustaa huumoria, syvää rakkautta. Se on sitä, meidän arkea.

terkuinninni@gmail.com

 

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla