Kaupallinen yhteistyö Kiddexin kanssa. Kuva: Ninni

"Aurinko paistaa! Pakataan grillattavat laukkuun. Uimapuvut ja pyyhkeet otetaan tietenkin myös mukaan, uimarengasta unohtamatta. Se on kesä nyt!"

Halusin viettää tänään esnimmäisen kunnon biitsipäivän. Toiveissa oli auringossa loikoilua, ystävien seuraa, grillausta, uimista ja iloisia lapsia. Melko messevät toiveet, Suomen kesän huomioiden, mutta yritys oli kyllä kova. Jostain ne pikku pilvet  kuulivat toiveeni ja rupesivat kerääntymään taivaalle, kuin kiusatakseen. Ennen rannalle saapumista tiesin jo kuinka tämä ihana helteessä kellottelu tulisi päättymään. Joten oli toimittava ripeästi.

Me päästiin testaamaan tuotteen toimivuutta tositilanteessa.

Lilli oli pakannut mukaansa Kiddexiltä saatuun Play&Go Outdoor -pussukkaan bikinit, aurinkolasit, pyyhkeensä sekä uimarenkaan. Tilaa olisi ollut vaikka koko perheen uimavehkeille. Nyt päästiin testaamaan pussukan toimivuutta tositilanteessa. Sehän toimi, kuin unelma. Hetkessä oli alusta loikoilua varten valmiina ja minä pääsin puhaltamaan täytettä uimarenkaaseen. 

Haaveilin saavani tähän postaukseen auringon hellimiä kuvia, ne jäivät kyllä minimiin. Mutta lystiä meilllä oli. Aurinko ei paistanut, mutta tuuli senkin edestä. Ja tietenkin saatiin muutama sadekuurokin niskaan. Olisihan tämä pitänyt arvata. Suomen kesä.

Vaikka alunpitäen ajattelin kertoa Play&Go Outdoor -pussukan hyödyistä auringonpalvojien välineenä, niin sään muuttuessa keksimme sille monta muutakin käyttötapaa. Osassa alkoi aikuisten huumori kukkia turhankin roimasti, mutta huomion arvoisia oli kaikki ideat.

Muutama idea valikoitui jaettavaksi teidänkin kanssa:

  1. Retkialusta, joka ei lähtenyt karkuun isommallakaan tuulenpuuskalla sekä muuttuu sateen yllättäessä takaisin pussukaksi alta aika yksikön.
  2. Vauvan säilö, piilopaikka tai vaikka keinu. Testaajaa nauratti kovasti, eikä häntä vahingoitettu testauksen aikana.
  3. Tuulen suoja lapselle tai isommallekin eläjälle.
  4. Sadeviitta materiaalin vedenkestävyyden ansiosta.
  5. Kesäpöksyt, mekko tai vaippa, kukin voi käyttää rohkeutensa, tarpeensa tai huumorintajunsa mukaan.

Auringossa loikoilu ei toteutunut, mutta retki oli silti onnistunut. Saimme grillattua haasteellisista tuulioloista huolimatta. Todennäköisesti kaikki saivat myös vatsansa täyteen. Lapset olivat iloisia sateesta ja kylmästä huolimatta. Me aikuiset naurettiin vedet silmissä, joten muuttuneet suunnitelmat olivat kaiken kaikkiaan hyväksi.

Kiitän Kiddexiä yhteistyöstä ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Play&Go -tuoteperheeseen, sekä jälleenmyyjiin.

Kannattaa kurkata myös miltä näyttää Play&Go -minicollection. Tulen arpomaan yhden Disney -version instagramissa.

Terkuin Ninni❤

Facebook & Instagram

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Nauran vedet silmissä, testaajaa ei vahingoitettu kuvausten aikana 😂😂 tuo läkkyrä on kyllä loistava keksintö 👍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei me tilattu kehitysvammaista ja hyvin sairasta lasta, mutta semmoinen saatiin. Ja sit hän kuoli, pienenä. Sit saatiin lainalapsi, vaikkei tilattu. Kuinka se meidän uusioperhearki nyt sitten pyöriikään, kun kotoamme löytyy ennestään kaksi tyttöä, invaliditeetin omaava mies, leijonaemo ja sijaislapsi.

Vahvoja tunteita, arjen selviytymistä, rankkoja aiheita, mustaa huumoria, syvää rakkautta. Se on sitä, meidän arkea.

terkuinninni@gmail.com

 

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla