Kaupallinen yhteistyö Oppi&Ilo kanssa

Jossain välissä tyttäristäni on kasvanut mitä ihanimpia, toimeliaita pikku naisia. Vaikka välillä heitä tuntuu näkevän vain pidemmillä suorilla, niin onneksi, onneksi he ovat vielä lapsia. Leikkiviä lapsia.

Lilli ja Leinikki tykkäävät paljon askartelusta, piirtämisestä, maalaamisesta, kaikesta mitä käsillä voikaan tehdä. Meille oli ilo saada Oppi&Ilolta muutama puuhayllätys testattavaksi.

Puuhatäräyksessä on paljon erilaisia tehtäväkortteja. Letitän itse -korteista selviää upeiden kampauksien salat.

Tyttärien suosikiksi nousi Puuhatäräys. Paketista löytyi 50 erilaista pyyhittävää korttia, sekä tussi. Korteissa on arvoituksia, piirrustus tehtäviä, ongelman ratkomisia, eli paljon erilaisia tehtäväkortteja, joita voi tehdä aina vain uudelleen. Meillä nämä ovat olleet hiljaisena puuhana ennen nukkumaanmenoa. Pakka on myös näppärä ottaa mukaan reissuun, eikä vie paljoa tilaa.

Toinen suosikki oli Letitän itse-puuhakortit.  Ihanaa tyttömäistä puuhastelua. Varsinkin Leinikki ihastui niihin ja alkoi opetella erilaisia kampauksia pitkiin hiuksiinsa. Korteista löytyy selkeät ohjeet kymmeniin eri letteihin, sekä kampausvinkkeihin. Ohjeet kuvineen ovat niin selkeät, että koululainen voi itse tehdä kampaukset, ja äitikin oppi paljon uutta. Onkohan meillä enää paluuta peruslettiin?

Molemmat isommille lapsille suunnatut puuhakortit olisivat takuuvarma lahjaidea!

Minulla on ilo saada arpoa valitsemasi puuhapaketti yhteistyössä Oppi&Ilo kanssa. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, kumman puuhapaketin haluaisitte, Puuhatäräys vai Letitän itse. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, älä huoli, se näkyy vain minulle. Suoritan arvonnan vappupäivänä 1.5. klo 12. Onnea arvontaan!

Terkuin Ninni❤

Kommentit (49)

Vierailija
6/49 | 

Letitän itse, saattaisi auttaa myös äitiä hiukan oppimaan lettien ihmeellistä maailmaa 😁

LePi Pietarinen
33/49 | 

Letitän itse on varmasti mieluisa lapsenlapselle, mutta itselleni olisi mieluisampi Puuhatäräys. Niin että molempi parempi :)

Taru-78
34/49 | 

Puuhatäräys olisi varmasti mieluinen niin 5v. , 11v. kuin 15 v. ja vauvankin mielestä, etenkin kun erityislapsia ovat. 💖

Riiti
40/49 | 

Meille kelpaisi kumpi vain, sillä pikkukoululainen tykkäisi tuosta letitysjutusta ja pienemmät puuhatäräyksestä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei me tilattu kehitysvammaista ja hyvin sairasta lasta, mutta semmoinen saatiin. Ja sit hän kuoli, pienenä. Sit saatiin lainalapsi, vaikkei tilattu. Kuinka se meidän uusioperhearki nyt sitten pyöriikään, kun kotoamme löytyy ennestään kaksi tyttöä, invaliditeetin omaava mies, leijonaemo ja sijaislapsi.

Vahvoja tunteita, arjen selviytymistä, rankkoja aiheita, mustaa huumoria, syvää rakkautta. Se on sitä, meidän arkea.

terkuinninni@gmail.com

 

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla