Kaupallinen yhteistyö Radisson Blu Seaside kanssa

Onko teidän perheessä ollut koskaan tilannetta, jossa tuskailet hotellihuoneen pienuutta, mietit kenet lapsista raaskisi laittaa varavuoteeseen, vai laittaisiko siihen puolison. Vai oletko joutunut ottamaan toisen huoneen lapsukaisille, jolloin reissubudjetit alkaa natisemaan liitoksissaan. Ainakin meille se on tuttua.

Kauhukuvat ahtaasta yösijasta voi pyyhkiä tällä muistolla kauas kaukaisuuteen.

Serkkuja, sisaruksia, pikkuserkkuja, Linnanmäkeä ja yhdessäoloa. Meillä oli siis mahtava viikonloppu, jonka kruunasi hotelliyö Radisson Blu Seasidessä. Me susirajalaisetkin löysimme helposti perille raitiovaunulla.

"Jos hotellin liinavaatteet, sänky, peitot ja tyynyt on ennenkin olleet ihanuuksieni top kympissä, niin nyt ne kipusi kyllä huippukolmikkoon. Tässä hotellissa oli kyllä todellakin panostettu nukkumiseen."

Ja hei, ne ihanimmat sängyt! Kaksi sänkyä, kumpikin kaksi metriä pelkkää mukavaa leveyttä. Siis yhteensä neljä metriä! Radisson Blu Seasidessa onkin halunnut panostaa lapsiperheiden viihtyvyyteen kehittelemällä superior tasoiset Double King -huoneet. Montako hotelliyötä olen itsekin keikkunut sängyn reunalla, unissaan potkiutuvan lapsukaisen vallatessa valtaosan sängystä. Voin vastata, että se muutamakin on ollut liikaa. Tämä on hehkuttamisen arvoinen asia unta arvostavalle vanhemmalle.

Hotellilla oli huomioitu pienetkin reissaajat.

Hotellilla oli huomioitu pienimpiä reissaajia. Sisäänkirjautuessamme Lilli ja Leinikki saivat katuliidut ja puuhapaketit. Voi kuulostaa pienelle, mutta reissusta väsyneelle äidille oli pelastus saada hetki omaa aikaa, kun tyttäret keskittyivät hetken puuhakirjoihinsa. Katuliidut jäivät sateen takia testaamatta Ruoholahden kaduilla, mutta kotona niille löytyy aina käyttöä.

Roomservice. Koska megalomaaninen väsymys.

Ensimmäistä kertaa eläessäni testasin huonepalvelua. Tämä johtui siitä, että Lillin ja Leinikin väsymys-  ja kiukkutaso alkoi illalla saavuttaa huippunsa, joten ruuan odotus vaakatasossa oli juuri oikea valinta. Siinähän tunsi itsensä kuninkaalliseksi, kun iltaruoka tuotiin hopeatarjottimella huoneeseen.

Yö nukuttiin loistavasti, tilavasti sanoisinko. Oli nautinto lähteä matkaamaan takaisin kotiin, eikä edessä oleva seitsemän tunnin bussimatka ottanut päähän. Kaikkea ne hyvät unet ja kunnon aamiainen saavatkaan aikaan.

Terkuin Ninni❤

Kaupallinen yhteistyö Radisson Blu Seasiden kanssa. Allekirjoittaneelta vahva suositus perheen kanssa matkaaville tai vaikka ystäväseurueelle.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei me tilattu kehitysvammaista ja hyvin sairasta lasta, mutta semmoinen saatiin. Ja sit hän kuoli, pienenä. Sit saatiin lainalapsi, vaikkei tilattu. Kuinka se meidän uusioperhearki nyt sitten pyöriikään, kun kotoamme löytyy ennestään kaksi tyttöä, invaliditeetin omaava mies, leijonaemo ja sijaislapsi.

Vahvoja tunteita, arjen selviytymistä, rankkoja aiheita, mustaa huumoria, syvää rakkautta. Se on sitä, meidän arkea.

terkuinninni@gmail.com

 

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla