Kaupallinen yhteistyö Hidasta elämää kanssa

Äitiys. Siitä voisi kirjoittaa aina. Äitiys muuttuu jatkuvasti. Aina oppii jotain uutta.

Meillä jokaisella äidillä on omat tapamme toimia. Liian usein vertaamme itseämme muihin. Ihan turhaan. Toisen äidin tapa toimia ei välttämättä sovi juuri minulle, tai sinulle.

Kun opin ottamaan äitiyden rennommin, lapsenikin voivat paremmin.

Äitiys on minusta opintomatka itseen ja maailmaan. Täydellisyyteen ei tarvitse pyrkiä, vähempikin riittää. Kun opin ottamaan äitiyden rennommin, lapsetkin voivat paremmin.

Paras palkkio äitiydestä on ikuinen rakkaus.

En tarvitse äitiydestä muuta palkkiota, kuin lapseni rakastavat kädet kaulallani. Minulle riittää palkkioksi ikuinen rakkaus ja luottamus. Vain lapseni voivat sen tarjota minulle. Saan olla äiti heille. Saan olla äiti kaikessa epätäydellisyydessäni.

Vahva lukusuositus!

Sain luettavakseni Lasten oppeja äideille, jonka on kirjoittaneet Hidasta elämää -sivuston ylläpitäjät. Kirja oli pakko ahmia nopeasti, silti herkutellen. Halusin kirjoittaa postauksen äitienpäivän tienoille, jolloin äitiys on kaikkien huulilla. Vaikka äitiys teemana sopiikin jokaiseen päivään.

Lasten oppeja äideille on kirjoitettu kaikille äideille.

Lasten oppeja äideille on tosiaan kirjoitettu kaikille äideille, tuleville sekä niille joilla on jo paljon kokemusta äitiydestä. Tämä kirja vahvisti omaa ajatustani äitiydestä, sen rikkaudesta ja sen vivahteikkuudesta. Tämä kirja muistutti, en ole äitinä yksin. Meitä, äitejä, on paljon. Ja meitä tarvitaan. Paljon.

Terkuin Ninni❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ei me tilattu kehitysvammaista ja hyvin sairasta lasta, mutta semmoinen saatiin. Ja sit hän kuoli, pienenä. Sit saatiin lainalapsi, vaikkei tilattu. Kuinka se meidän uusioperhearki nyt sitten pyöriikään, kun kotoamme löytyy ennestään kaksi tyttöä, invaliditeetin omaava mies, leijonaemo ja sijaislapsi.

Vahvoja tunteita, arjen selviytymistä, rankkoja aiheita, mustaa huumoria, syvää rakkautta. Se on sitä, meidän arkea.

terkuinninni@gmail.com

 

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla