Uuden leikkimökkimme maalaamisen lomassa – ja osin siksi, että tytöt pysyvät askarteluhuoneessa maalipensseleistä innostumisen sijaan - päivä näyttäytyi meillä vahvasti taiteellisena.

 

 

Kun tekemisen tuli olla molemmille tytöille soveltuvaa, lähes ikäriippumatonta siis, päädyimme jälleen jalanjälki- ja kädenjälkitöihin glitterillä, höyhenillä ja strassikivillä höystettynä. Mies maalaili takapihalla leikkimökin seiniin valkoista ja harmaata, me sisällä räikeän keltaista ja kirkuvan vihreää. Tasapaino säilyy.

 

Askartelu sopii kyllä meille ja saa kaikki hyvälle tuulelle, vaikka välillä lasten tolkuton innostuminen ja sen myötä tuleva touhotus liimojen ja maalien kanssa vaatiikin tarkkaavaisuutta. Tytöt ovat kuitenkin jo sen verran harjaantuneita askartelijoita, että heidän kanssaan pystyy askartelemaan kolmisin ja he kuuntelevat ohjeita - pääosin - tarkkaan.

 

 

Käden- ja jalanjälkiaskarteluja on meillä tehty paljon. Nämä alla näkyvät ovat valmistuneet joulun tienoilla, sammakoista ja pöllöistä kirjoitin vain parisen viikkoa sitten.

 

Ihan parasta oli illan päätteeksi hetki, jolloin tehtiin koko perheen voimin sympaattiset metsäneläimet. Isä ja esikoinen, äiti ja kuopus. Meidän perhe.

 

Aamun tullen on vuorossa leikkimökin sisustaminen ja ulkomaalaus. Askartelupuuhat saavat hetkeksi väistyä ulkotouhujen edestä. Mahtavaa, kun on mahdollisuus ja aikaa tehdä asioita koko perhe yhdessä.
 

------

Teehetkien koti löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/teehetkienkoti/

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram