Kalliot ja merenranta, aurinko ja kesäisen kevyt mieli - kuka valloittaa korkeimman kiven? Löytää kippuraisimman oksan tai suurimman kävyn? Tanssii mukaansatempaavimman tanssin rantakallioilla?

 

Emäsalon kalliot Porvoon saaristossa ovat upea paikka nauttia luonnon rauhasta ja merestä. Emäsalon kärjestä, Varlaxuddenin matalilta kallioilta avautuu henkeäsalpaava näkymä Suomenlahden ulkosaaristoon. Merelle, jossa ulapalla näkyy pieninä pisteinä veneitä.

 

 

Kalliot ovat oiva paikka kerätä taskuun meren hioma kivi, jos toinenkin, tai kuunnella lokkien kirkumista ja katsella, miten lokit yrittävät napata vedestä kalan. Tutkia tarkkaan hämähäkin kulkemista lämpimällä kalliolla siskon kanssa vieri vieressä, kylki kyljessä.

 

 

Ennen kaikkea Emäsalon kalliot ovat mahtava paikka eväsretkelle - joko omien eväiden kanssa tai grillauspaikalla valmistettuna. Mikään ei maistu niin hyvältä kuin luonnonhelmassa nautittu, rapisevaan paperiin pakattu eväsleipä raikkaan juoman kera. Näille eväsretkille pakataan usein mukaan myös herkkuja, monenmoisiakin. Ollaan tykästytty käsintehtyihin suklaisiin ja suklaakekseihin, joita napataan usein mukaamme Petris Chocolate Roomista. Ihan parhaita.

 

 

Suomen luonto on kyllä mahtava. Sitä paitsi usein ihan oman kodin läheltäkin löytyy kauniita paikkoja viettää aikaa siten, että mieli lepää.

 

------

Teehetkien koti löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/teehetkienkoti/

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Instagram