Lähestyvä syksy on innostanut meidät ulos; ihastelemaan lehtiä, jotka hiljalleen muuttuvat värikkäiksi, keräämään puusta pudonneita tammenterhoja ja käpyjä sekä tutkimaan kippuraisia oksia.

 

 

Luonnosta löytää sitä paitsi tällä hetkellä valtavasti materiaalia askarteluihin. Nyt ei ainakaan enää voi vedota siihen, että tarvitsisi etsiä ties mistä askarteluliikkeestä piippurasseja, glittereitä tai strasseja, kun monta juttua voi toteuttaa vain luonnonmateriaalien lisäksi mitä todennäköisesti joka kodista löytyvällä liimalla ja paperilla. Sitä paitsi samalla pääsee kertomaan, mikä on koivun, vaahteran tai vaikkapa tammen lehti.

 

 

Yhteisinä viikonloppupuuhina sunnuntai-iltana esikoisen kanssa valmistui ennen iltapuuroa mato ja pari tammenlehtisiiliä, sekä joukko muita öttiäisiä.

 

Kokeilkaahan – innostavaa vaihtelua. Meidän tytöiltä ja askarteluun koukuttuneelta äidiltä täydet suositukset.

------

Meidän perheessä askarrellaan ja puuhaillaan paljon kolme- ja viisivuotiaan kanssa, tule mukaan seuraamaan arkeamme myös Facebookissa ja Instagramissa 

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram