Lähestyvä syksy on innostanut meidät ulos; ihastelemaan lehtiä, jotka hiljalleen muuttuvat värikkäiksi, keräämään puusta pudonneita tammenterhoja ja käpyjä sekä tutkimaan kippuraisia oksia.

 

 

Luonnosta löytää sitä paitsi tällä hetkellä valtavasti materiaalia askarteluihin. Nyt ei ainakaan enää voi vedota siihen, että tarvitsisi etsiä ties mistä askarteluliikkeestä piippurasseja, glittereitä tai strasseja, kun monta juttua voi toteuttaa vain luonnonmateriaalien lisäksi mitä todennäköisesti joka kodista löytävällä liimalla ja paperilla. Sitä paitsi samalla pääsee kertomaan, mikä on koivun, vaahteran tai vaikkapa tammen lehti.

 

 

Yhteisinä viikonloppupuuhina sunnuntai-iltana esikoisen kanssa valmistui ennen iltapuuroa mato ja pari tammenlehtisiiliä, sekä joukko muita öttiäisiä.

 

Kokeilkaahan – innostavaa vaihtelua. Meidän tytöiltä ja askarteluun koukuttuneelta äidiltä täydet suositukset.

 

Postaus on julkaistu alun perin syyskuussa 2016. Se sai monet muutkin seikkailemaan värikkääseen luontoon, askartelemaan ja jakamaan ideoitaan, joten nyt syksyn lehtien kauneudessa julkaisen tämän uudelleen. 

------

Meidän perheessä askarrellaan ja puuhaillaan paljon kolme- ja viisivuotiaan kanssa, tule mukaan seuraamaan arkeamme myös Facebookissa ja Instagramissa 

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti ja sielunkumppanin vaimo. Asiantuntijatyöstä opintovapaalla, toisenlaista arkea.

Sormet kimalleliimassa, keittiössä makujen matkassa, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marikainen -

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Kategoriat

Instagram