Niinä hetkinä, kun lapset nukkuvat päiväunia tai tuhisevat rauhallisina yöuniaan, on toisinaan rentouttavaa istahtaa sohvannurkkaan mukaansa tempaavan kirjan tai virkkuukoukun ja lankakerän kanssa. Unohtaa ne puhtaat asiat tiskikoneessa, jotka pitäisi nostaa takaisin astiakaappiin ja viitata kintaalla kodinhoitohuoneen puhtaan pyykin pinoille, jotka kutsuvat käärimään. Sulkea korvat villakoirien kuiskinnalta. Ottaa hetki itselle, vaikka olisikin sata ja yksi kotityötä tehtävänä.

 

Näitä sydämiä tein muutama joulu sitten lähemmäs sata, sillä ihastuin niiden helppouteen ja nopeaan toteutukseen. Riittävän määrän tekemällä ja tärkkäämällä näistä saa muuten upean kokonaisuuden joulukuuseen. Ne sopivat myös kauniisti kattaukseen, liimattavaksi joulukortteihin tai lähetettäväksi joulupostin mukana yksittäisinä tervehdyksinä.

Ohjeen löydät Kodin Kuvalehdestä.

 

 

Blogissa on joulukuun ajan askarteluideoita esittelevä joulukalenteri. Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan perheen touhujamme seuraamaan ja itsekin toteuttamaan.

Teehetkien koti löytyy ajankohtaisine päivityksineen myös Facebookista ja kuvatarinoin Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti ja sielunkumppanin vaimo. Asiantuntijatyöstä opintovapaalla, toisenlaista arkea.

Sormet kimalleliimassa, keittiössä makujen matkassa, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marikainen -

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Kategoriat

Instagram